2020 NFL Tippjáték – 6. heti eredmények

A 6. fordulóban hét csapat tudott idegenben nyerni, közülük három underdog volt. A héten az átlagos helyes tippek száma csupán 7.3 volt. Íme a 6. hét eredményei.

A szezon végén a tippjáték dobogósai nyereményben részesülnek: az első helyezett egy 10.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát, a második helyezett egy 8.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát, a harmadik helyezett pedig egy 6.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát kap.

A 6. fordulót 10-4-es mérleggel KmetyG52, Bősz Ferenc és Sinkó Tamás nyerték.

Hat forduló után 63-28-as mérleggel skarface vette át a vezetést. A második helyen 62-29-es mérleggel holtversenyben Buff0n és Molnár Balázs található.

A 6. fordulóra összesen 30 tippsor érkezett, a legtöbbek által eltalált győztes pedig az Baltimore Ravens és a Miami Dolphins voltak (29/30). A legkevesebben – csupán egy résztvevő – pedig a Denver Broncos győzelmét várták.

Hat forduló után már csak 3 olyan csapat maradt, amelyikre csak helyes tipp érkezett, közülük pedig a Seattle Seahawks-ra 119 helyes tippet küldtetek. Egy csapat maradt, amelyikre csak helytelen tipp érkezett, ez pedig a New York Jets csapata (8 helytelen tipp). A legtöbb helyes tipp a Baltimore Ravens-re jött (142 tipp), a legtöbb helytelen tipp pedig a Minnesota Vikings-re (101 tipp).

Az eddig legtöbbször tippelt csapat a Baltimore Ravens volt (158 tipp, 142 helyes, 16 helytelen), a legkevesebb tippet pedig a New York Jets csapata kapta (csupán 8 tipp, mind helytelen).

Kövessétek a Facebook oldalunkat, mert hamarosan lehet majd tippelni a 7. fordulóra.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.