2020 NFL Tippjáték – 7. heti eredmények

A 7. forduló újra bebizonyította, hogy a hazai pálya előnye közönség nélkül mit sem ér, hiszen nyolc csapat tudott idegenben nyerni. A héten az átlagos helyes tippek száma csupán 9.5 volt. Íme a 7. hét eredményei.

A szezon végén a tippjáték dobogósai nyereményben részesülnek: az első helyezett egy 10.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát, a második helyezett egy 8.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát, a harmadik helyezett pedig egy 6.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát kap.

A 7. fordulót 12-2-es mérleggel Fehér Marcell, Kádár Bence és Sinkó Tamás nyerték.

Hét forduló után az első helyen jelenleg tripla holtverseny van: Fehér Marcell, Buff0n és Molnár Balázs is 72-33-as mérleggel áll.

A 7. fordulóra összesen 28 tippsor érkezett, a legtöbbek által eltalált győztes pedig a Buffalo Bills, a Green Bay Packers és a Kansas City Chiefs voltak (27/28). A legkevesebben – csupán négy résztvevő – pedig az Arizona Cardinals győzelmét várták.

Hét forduló után már csak egy veretlen csapat maradt a ligában, így értelemszerűen csak a Pittsburgh Steelersre érkezett helyes tipp. Egy csapat maradt, amelyikre csak helytelen tipp érkezett, ez pedig a New York Jets csapata (9 helytelen tipp). A legtöbb helyes tipp a Kansas City Chiefs-re jött (150 tipp), a legtöbb helytelen tipp pedig a Minnesota Vikings-re (101 tipp).

Az eddig legtöbbször tippelt csapat a Kansas City Chiefs volt (177 tipp, 150 helyes, 27 helytelen), a legkevesebb tippet pedig a New York Jets csapata kapta (csupán 9 tipp, mind helytelen).

Kövessétek a Facebook oldalunkat, mert már lehet tippelni az 8. fordulóra.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.