Dalvin Cook játékra kész, ott lesz a Packers ellen

Miután sérülése miatt kénytelen volt kihagyni a Falcons elleni meccset a bye week alatt sikerült regenerálódni és felépülni a sérüléséből, így a Packers elleni derbin pályára léphet.

Cook még a Seahawks elleni meccsen szenvedett kisebb sérülést, mai miatt nem játszott a hatodik héten. Szerencsére a szünet pont kapóra jött, így mint ahogy azt a vezetőedző, Mike Zimmer is megerősítette, Cook készen áll a játékra.

Már szerdán is ott volta pályán és edzett és a mai napon is megjelent az edzésen.

A most 25 éves játékos eddig 489 yardot futott, emellett 7 TD-t is szerzett földön. De van 12 elkapása is 64 yard-al. Nem csak futásoknál használjuk sokat, de Cousins vészmegoldása is mindig Cook, talán már-már túlságosan is csak őt keresi a labdákkal, miközben a talán távozó Rudolph-ot igencsak hanyagolják.

Szükség is lesz Dlavin jó teljesítményére, mert a Packers-t passzjátékkal nem biztos, hogy megfoghatjuk, nemúgy futásból. Utóbbiból ugyanis meccsenként 110 yardot átlagolnak ellenük, Cook pedig hozott idén pár 100+ yardos meccset. És ha már a statisztikát nézzük, akkor a Packers védelmének a sorminta szerint 100+ bekapott futott yardos meccsének kell következnie. Persze ebből nem szabad kiindulni, mindenesetre egy érdekes tény.

fotó: zonecoverage.com

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.