Vereség az idénynyitón, a Michigan most sokkal jobb volt

Annak ellenére, hogy a Minnesota Golden Gophers csapata vereséggel kezdte meg ezt a rövid szezont még mindig a csoport egyik legerősebb csapatának számít.

Pedig jól indult a meccs, hiszen a vendégek támadását hamar megállítottuk és a vezetést is mi szereztük meg, de utána Harbaugh együttese is odatette magát, amire 4 negyeden keresztül nem volt válaszunk, emiatt jókora pontkülönbséggel alul is maradtunk.

Mint írtuk, jól kezdtünk Ko Kieft, aki a harmadik számú tight end a csapatban 14 elkapott TD-t jegyzett, amivel hamar meglett a vezetés egy szép játékokkal tűzdelt drive során. De mindössze 11 másodperc kellett, hogy a Wolverines sokkoljon minket. Kon konkrétan a védelmünk végignézte, hogy Charbonnet 70 yardos futott TD-t szerez. Majd 5 perccel később a vezetést is átvették Jeter fumble visszahordásával. Ezek a nem a mi pillanataink voltak.

A félidőig mi csak egy mezőnygól, míg a vendégek 3 TD-t jegyeztek, így 35:17 volt az állás az öltözőbe vonuláskor.

Sajnos fordulás után sem változott az erőviszony, a Michigan négyszer is beért az endzone-ba, míg mi csak kétszer.

Morgan most nem villogott annyira és meg is dobta első interceptionjét, míg erre csak a 6. meccsen került sor. Kiemelkedőt Mo Ibrahim nyújtott, aki 26 futásból 140 yardot és 2 TD-t termelt. Persze Bateman is megemlíthető a 101 elkapott yardjával, TD-t sajnos nem szerzett.

Bár a labda majd 10 játékperccel többet volt nálunk ez a pontokban és más mutatóban nem igazán nyilvánul meg, mindenben a Michigan dominált.

A vendégeknél Joe Milton bemutatkozásától sokan fáztak, de végül egész jól játszott, ráadásul egy passzolt TD mellett, futva is beért az endzone-ba.

Ez a meccs sajnos az első félidőben eldőlt, nem tudtunk megújulni és ekkora hátrányt ledolgozni. Javításra viszont van lehetőség, mert a héten, bár idegenben, de a jóval gyengébb Maryland ellen lépünk pályára, ahol már kötelező lesz a győzelem Fleck tanítványainak.

fotó: wzyx.com

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.