Kyle Rudolph-nak “frusztráló” ez a szezon, majd beszélt az őt érintő csere pletykákról is

Az 1-5-el álló Vikings az évet a Packers házigazdájaként vereséggel kezdte. Most vasárnap megpróbálnak törleszteni, idegenben győzelem a cél a minnesotaiaknak.

Kyle Rudolph péntek délután a Pro Football Talk vendégeskedett és mesélt a 2020-as idény első hat meccsén történtekről.

“Azt hiszem, ha egyetlen szóval kellene leírnom ezt az idényt, akkor az a “frusztráló” lenne. Igen frusztrálónak mondanám, mert ha megnézem az elmúlt hat hét alatt elvégzett munkánkat és mégis itt ülünk 1-5-el, ez sajnos az. Olyan van, amit az eredményeid elmondanak rólad. Ez egy üzlet. Ez itt a győzelmekről és a vereségekről szól. Ám ugyanakkor úgy gondolom, hogy sokkal jobbak vagyunk annál, mint egy 1-5-ös mérleggel álló csapat. “

“Szerencsére a pihenő héten alkalmunk volt átértékelni a dolgokat és szerintem ezek jól sikerültek. Nyilvánvalóan vannak dolgok, amik miatt a meccseket elveszítettük, de szerintem ezeket képesek vagyunk és leszünk megfelelően kezelni. Ha ezeket a hibákat kiküszöböljük és viszont folytatjuk azokat a dolgokat, amiben az elmúlt másfél hónapban jól teljesítettünk, akkor esélyünk nyílik mérkőzéseket nyerni.” – mondta a játékos

A seattlei szoros vereséget egy kiábrándító Falcons elleni vereség követte. Rudolph-ot megkérdezték, hogy a Seahawks elleni vereség hozzájárult-e az egy héttel későbbi Atlanta elleni bukáshoz.

“Semmi kétség. Az elmúlt pár évben ezzel küzdöttünk. Gondolok itt például a 2017-es vagy a 2019-es rájátszásra, mikor egy nagyon nagy meccset nyertünk, majd utána jött egy teljes leolvadás. De mint mondtam, a bye week-en sikerült helyretenni a dolgokat. Akár hisszük, akár nem az offense-ünk kilenc vagy tíz dologban a bajnokság első 5 helyén áll. De akkor adódik a kérdés, hogy miért vagyunk még 1 győzelemmel és 5 vereséggel álló csapat?”

Ha most vasárnap megismétlődik és a Vikings megint kikap akkor a keddi trade határidő előtt elcserélhetnek téged?

“A héten viccelődtem ezzel párszor, mert úgy érzem, hogy az elmúlt három évben átadólistán voltam, ennek ellenére még mindig itt vagyok Minnesota-ban. Imádok itt lenni. Remélem, hogy itt fejezem be a pályafutásomat. De mint, ahogy az tudvalevő, amikor már elég hosszú ideje vagy ezen a pályán, akkor tudnod kell, hogy az embereknek döntéseket kell hozniuk. Ezt én nem tudom irányítani. Amit én tehetek az a gyakorlás, és mindent meg kell tennem, hogy jól játsszak a Green Bay elleni meccsen.”

Reméljük, hogy Rudolph visszatalál a jó útra, sőt inkább azt mondom, hogy ismét megtalálják őt a pályán, mert sajnos ez idén eddig nem nagyon jön össze. A TE poszton játszó kiválóság idén 6 meccsen mindössze 14 labdát kapott, amiből 10 elkapása volt és 1 TD-t is elért. Ez borzasztóan kevés. Sajnos a játékhívások olyanok, na és Kirk célpont választása is, hogy Rudolph nem kap elég lehetőséget és inkább csak blokkolóként használják. Pedig ő egy jó képességekkel megáldott elkapó játékos, korábban számtalanszor bizonyította.

felhasznált anyag: PFT interjúja Kyle Rudolph-al
fotó: theathletic.co.uk

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.