2020 NFL Tippjáték – 8. heti eredmények

A 8. forduló nagyon tipp-gyilkosra sikerült, hiszen hét underdog is nyerni tudott. Ennek eredménye, hogy a héten az átlagos helyes tippek száma csupán 8.1 volt. Íme a 8. hét eredményei.

A szezon végén a tippjáték dobogósai nyereményben részesülnek: az első helyezett egy 10.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát, a második helyezett egy 8.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát, a harmadik helyezett pedig egy 6.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát kap.

A 8. fordulót 10-4-es mérleggel Klobusinszky Ádám , Honti Ádám és Valóczki Sándor nyerték.

Nyolc forduló után 81-38-as mérleggel Molnár Balázs vezeti a tippjátékot, akit holtversenyben 80-39-es mérleggel Csákvári László és Kókai Kálmán követ.

A 8. fordulóra összesen 28 tippsor érkezett, a legtöbbek által eltalált győztes pedig a Kansas City Chiefs és a Tampa Bay Buccaneers voltak (28/28). A legkevesebben – csupán egy résztvevő – pedig a Cincinnati Bengals győzelmét várták.

Hét forduló után már csak egy veretlen csapat maradt a ligában, így értelemszerűen csak a Pittsburgh Steelersre érkezett helyes tipp. Egy csapat maradt, amelyikre csak helytelen tipp érkezett, ez pedig a New York Jets csapata (9 helytelen tipp). A legtöbb helyes tipp a Kansas City Chiefs-re jött (178 tipp), a legtöbb helytelen tipp pedig a Minnesota Vikings-re (101 tipp).

Az eddig legtöbbször tippelt csapat a Kansas City Chiefs volt (205 tipp, 178 helyes, 27 helytelen), a legkevesebb tippet pedig a New York Jets csapata kapta (csupán 9 tipp, mind helytelen).

Kövessétek a Facebook oldalunkat, mert hamarosan lehet majd tippelni a 9. fordulóra.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.