2020 NFL Tippjáték – 9. heti eredmények

A 9. fordulóban öt underdog csapat is nyerni tudott, a heti átlagos helyes tippek száma 9.8 volt. Íme a 9. hét eredményei.

A szezon végén a tippjáték dobogósai nyereményben részesülnek: az első helyezett egy 10.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát, a második helyezett egy 8.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát, a harmadik helyezett pedig egy 6.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát kap.

A 9. fordulót 13-1-es mérleggel Csákvári László nyerte meg, akit a második helyen 12-2-es mérleggel Kókai Kálmán követ. A harmadik helyen 11-3-as mérleggel a Molnár BalázsValóczki Sándor duó zárt.

A kilencedik forduló után változás történt az élen. A tippverseny vezetését 93-40-es mérleggel Csákvári László vette át. A második helyen holtversenyben 92-41-es mérleggel Kókai Kálmán és Molnár Balázs áll.

A 9. fordulóra összesen 28 tippsor érkezett, a legtöbbek által eltalált győztes pedig a Minnesota Vikings, a Kansas City Chiefs és a Pittsburgh Steelers voltak (28/28). A legkevesebben – csupán négy résztvevő – pedig a Buffalo Bills győzelmét várták.

Kilenc forduló után már csak egy veretlen csapat maradt a ligában, így értelemszerűen csak a Pittsburgh Steelers-re érkezett helyes tipp. Egy csapat maradt, amelyikre csak helytelen tipp érkezett, ez pedig a New York Jets csapata (12 helytelen tipp). A legtöbb helyes tipp a Kansas City Chiefs-re jött (206 tipp), a legtöbb helytelen tipp pedig a Minnesota Vikings-re (101 tipp).

Az eddig legtöbbször tippelt csapat a Kansas City Chiefs volt (233 tipp, 206 helyes, 27 helytelen), a legkevesebb tippet pedig a New York Jets csapata kapta (csupán 12 tipp, mind helytelen).

Kövessétek a Facebook oldalunkat, mert hamarosan lehet tippelni a 10. fordulóra.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.