Nem volt esélye az Illinois-nak, a Minnesota simán behúzta az első győzelmét

Egy percig sem forgott veszélyben a Minnesota Golden Gophers első győzelme, nagyságrendekkel jobbak voltunk az Illinois-nál.

A mai nap hőse ismét a futótehetség, Mo Ibrahim volt, aki akárcsak a múlthéten most is 4 TD-t szerzett. Ez a teljesítmény egyedülálló, de valamiért Minnesota-ban mindig is ment a futóknak legyen szó az egyetemi szintről vagy akár az NFL-ről. 

A ponttermelést, ami végül egészen 41-ig tartott az újonc futónk Treyson Potts kezdte meg, viszonylag későn az első negyed végén, így csak minimális előnnyel vártuk a másodikat. Itt viszont már beindult a henger és Mo Ibrahim két futott és Rashod Bateman elkapott TD-jével nagy előnyre tettünk szert a szünetre. Sajnos a hazaiak futója, Epstein egy futott TD-vel belerondított a tökéletes védelmi stratégiánkba, de így is jól álltunk.

Igazából az Illinois-nak semmi nem jött össze. Ha a futójátékukat jobban megállítottuk volna, akkor észrevehetetlen teljesítményt nyújtottak volna. Jó, tegyük hozzá, hogy a harmadik negyed elején eléggé benéztük Taylor passzát, aki 52 yardos átadást csinált, amiből Imatorbhebhe megcsinálta a hazaik második hatpontosát.

Eddig a pontig Taylor játéka nem is hasonlított egy kezdő irányítóéra. Persze ez sem lendített sokat rajta, az Illinois QB-ja csak 6 sikeres passzt tudott felmutatni 17 kísérletből egész mérkőzés alatt.

Nálunk Morgan már jobb volt, mint eddig, de ő csak egy átlagos teljesítményt hozott a maga 216 yardjával és 1 TD passzával és 1 eladott labdájával. Ez elég messze van a tavalyi szereplésétől, számára nagyon távolodik az előkelő draft helyezés.

Bateman ismét nagyot ment és ráadásul első TD elkapását is megszerezte. A találkozót végül 139 yarddal és 1 TD-vel zárta. Nagyon érett már számára a pontszerzés.

Ennek a 41:14-es győzelemnek hála tehát megvan az első siker, amit a héten tovább növelhetünk, mikoris a szintén 1 győzelemmel és 2 vereséggel álló Iowa együttesével mérkőzünk meg hazai pályán.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.