Idén eddig Dalvin Cook szerezte a legtöbb pontot a ligában

Dalvin Cook idén nagyon szárnyal és már kétszer is elnyerte az hét legjobb NFC támadó játékosa címet, nem mellesleg a vállán viszi a csapatot.

Kiváló teljesítménye a számokban is megmutatkozik, hiszen eddig Cook szerezte a legtöbb pontot a ligában tönkreverve a legjobb elkapókat és futókat is.

Az első helyen, mint a lenti táblán is látni lehet Cook áll összesen 84 szerzett ponttal, mögötte a Falcons kickere, Koo áll 81-el.

Érdekesség, hogy Cook-ot a listán 20 kicker követi a szerzett pontokat tekintve. Az első nem rúgó játékos az a Kansas City Chiefs elkapója, Tyreek Hill 60 szerzett ponttal.

A 7. helyen áll jelenleg a nálunk nagyon hamar kegyvesztett Daniel Carlson, aki jelenleg a Radiers rúgója. Új csapatában jól beilleszkedett és viszonylag jó teljesítményt is nyújt, harmadik éve végzi ő a mezőnygól és extra pontok rúgását.

Feltüntettem még az NFC North legjobb pontszerzőit is, akik mind kickerek.  Közülük a Lions játékosa Prater áll a 16., a Bears játékosa Santos a 17., míg Crosby a Packers rúgója a 19. helyen áll 61 ponttal.

Még egy érdekesség ezzel kapcsolatban, hogy Cook bár hatosával szerzi a pontokat, de ugye TD átlagban sokkal kevesebb van egy meccseken, mint mezőnygól vagy épp extra pont.

Továbbá Cook-nak mindössze 7 lejátszott meccse van, míg a legtöbbjüknek 8 vagy annál több.

fotó: Getty Images

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.