Meglepetésre készül a Gophers, 5 éves nyeretlenségi szériát törne meg

Folytatná az egy hete megkezdett sorozatát a Minnesota Golden Gophers csapata, ehhez pedig a hasonló mérleggel álló Iowa Hawkeyes-t kell legyőzniük.

Mindkét csapat győztes meccsel a háta mögött érkezik erre a körre. A Minnesota a nagyon gyengén teljesítő Illinois-t verte, míg az Iowa tönkreverte a Michigan State-t, akik korábban legyőzték a Michigan-t, akik viszont az első körben minket vertek agyon. Így elég érdekes mérkőzésnek nézünk elébe. Az előbb említettek miatt és a korábbi meccsek végkimeneteléből adódóan nem mi vagyunk az esélyesek.

Ennek az idei Golden Gophers-nek az erőssége a futójáték. Mo Ibrahim nagyszerűen teljesít, az elmúlt két meccsen 8 TD-t szerzett és több, mint 420 yardot futott. Eszméletlen teljesítmény, de most is meglehet egy ilyen?

Az Iowa védelme már nem olyan gyenge a futásokkal szemben, mint eddigi ellenfeleinké. A Hawkeyes mérkőzésenként alig több, mint 100 yardot enged futni az ellenfélnek átlagban. És, hogy mire megy az eddig majd 600 yardot és 10 TD-t szerző Ibrahim, azt majd meglátjuk.

Passzokból egy nagy átlagot nyel becsak az Iowa védelme, így Morgan-től ma nagy villantás kell, hiszen Bateman vagy Autman-Bell is ott vannak a célpontok között. 

Mindkettőjüket passzainak nagy százalékában keresi Morgan és mindketten rendelkeznek már elkapott TD-vel, igaz csak eggyel-egyel. Sajnos idén Morgan messze az elvárttól teljesít, csak 3 TD passza van három meccs alatt.

Oké a másik oldal sem virágzik ebből a szempontból. Az Iowa kezdő irányítójának, SPencer Petras-nak csak 2 TD passza van 3 eladott labda mellett.

Összefoglalva, a mai meccs ott fog eldőlni, hogy mit tud kezdeni egymással a Gophers futójátéka és az Iowa futás elleni védekezése. A találkozó péntekről szombatra éjjel egy órakor kezdődik.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.