Megköszöntük Pat Elflein munkáját, a Vikings a mai napon elküldte a falembert

Alig egy nappal azután, hogy a Vikings a sérültlistáról aktiválta a támadó falemberét, Pat Elflein-t, a mai napon bejelentették, hogy elküldték a csapattól.

Az NFL.com szakírója, Ian Rapoport számolt be róla, hogy a Vikings lemondott a 26 éves támadó falemberéről, aki mostantól szabad préda a többi csapat számára.

A fiatal támadó most már teljesen egészséges és reméli, hogy kellő mennyiségű játékidőt fog kapni a következő csapatánál.

Elflein 2017-ben került a csapatunkhoz, aki újonc évében 14 mérkőzésen volt kezdő center pozícióban. Ugyanezet a szerepet töltötte be 2018-ban is, de 2019-ben guard posztra tették át és ott játszott.

Tavaly 15 meccsen volt kezdő guard-ként, és az idei szezont is akként kezdte meg, de kézszalag szakadást szenvedett, ami miatt IR listára került.

Három hete már visszatérhetett az edzésekhez és tegnap a csapat aktiválta is őt, így bevethető lett volna. De ez nem így történt, a mai napon a Vikings megvált tőle.

Idén egész évben Dakota Dozier volt kezdő guard, majd cserélni kellett Ezra Cleveland-re, mert Dozier nagyon rossz teljesítményt nyújtott, a leggyengébb osztályzatot kapta a jelenleg aktív guard-ok közül.

Elflein valószínű nem sokáig fog csapat nélkül maradni, sok helyen elfér egy megfelelően teljesítő belső támadó falember.

fotó: USA Today

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.