Nagyon súlyos vereség az Iowa ellen, semmi nem jött össze

Nagyon nagy verést mért az Iowa együttese a Minnesota Golden Gophers csapatára, akiknek a meccs végéig momentuma sem volt.

Csak a becsületpont megszerzése jött össze az Iowa ellen, akik minden hibánkat kihasználták és 35-7 arányban megvertek minket hazai pályán.

Igazából, ha a meccs krónikáját megnézzük, akkor egészen a negyedik negyed elejéig meccsben voltunk, mert bár pontot nem szereztünk, csak két labdabirtoklásnyi előnye volt a vendégeknek. Majd jött az összeomlás és a Hawkeyes gyorsan felpakolt 3 TD-t is, amivel el is döntötték a meccset.

Nekünk mindössze Bateman szezonbéli második elkapott TD-jével sikerült kicsit kozmetikázni az eredményt és elkerülni azt, hogy 2009 után ismét lenullázzon minket az Iowa.

A történethez hozzátartozik, hogy a harmadik negyedben lett volna egy pontszerzésünk, de Brock Walker 39 yardos mezőnygól kísérletét blokkolt a vendégek speciális egysége.

Megszakadt Mo Ibrahim nagy sorozata is, már ami a TD-ket illeti, ugyanis most egyszer sem sikerült a gólvonal mögé érnie. Szerzett yardokat tekintve most is hozta a 100+-t, pontosan 144 yardot ért el 33 kísérletből.

A mérkőzésre kilátogató 771 néző tehát nem lehetett boldog, hacsak nem az Iowa-ért szorítottak.

Most nincs idő a búslakodásra, mert alig pár nap és jön a következő felvonás, a Purdue elleni hazai meccs, ahol nem mi leszünk az esélyesek és a szakértők is így vélekednek.

Az Iowa tehát 35-7 arányban legyőzött minket és így sorozatban hatodik alkalommal is ő jött ki a párharc győzteseként. Valamint ők vihették haza a bronz disznót, azaz a Floyd of Rosedale trófeát, amit 1935 óta vihet haza az a csapat, aki ebben a párharcban győztesként jön le a pályáról.

fotó: dailyiowan.com

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.