2020 NFL Tippjáték – 10. heti eredmények

A 10. fordulóban csupán három csapat tudott idegenben nyerni – köztük a Vikings is -, de öt favorit is bukott, így a heti átlagos helyes tippek száma csak 8.0 volt. Íme a 10. hét eredményei.

A szezon végén a tippjáték dobogósai nyereményben részesülnek: az első helyezett egy 10.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát, a második helyezett egy 8.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát, a harmadik helyezett pedig egy 6.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát kap.

A 10. fordulót 10-4-es mérleggel a skarface, Bősz Ferenc, Peterson trió nyerte.

A tizedik forduló után hármas holtverseny alakult ki az élen, 101-46-os mérleggel áll Csákvári László, Kókai Kálmán és Molnár Balázs is.

A 10. fordulóra összesen 29 tippsor érkezett, a legtöbbek által eltalált győztes pedig a Green Bay Packers volt (29/29). A legkevesebben – csupán két-két résztvevő – pedig az Indianapolis Colts és a Los Angeles Rams győzelmét várták.

Tíz forduló után már csak egy veretlen csapat maradt a ligában, így értelemszerűen csak a Pittsburgh Steelers-re érkezett helyes tipp. Egy csapat maradt, amelyikre csak helytelen tipp érkezett, ez pedig a New York Jets csapata (12 helytelen tipp). A legtöbb helyes tipp a Kansas City Chiefs-re jött (206 tipp), a legtöbb helytelen tipp pedig a Minnesota Vikings-re (101 tipp).

Az eddig legtöbbször tippelt csapat a Kansas City Chiefs volt (233 tipp, 206 helyes, 27 helytelen), a legkevesebb tippet pedig a New York Jets csapata kapta (csupán 12 tipp, mind helytelen).

Kövessétek a Facebook oldalunkat, mert hamarosan lehet tippelni a 11. fordulóra.

One thought on “2020 NFL Tippjáték – 10. heti eredmények

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.