Jön a Purdue elleni meccs, de sajnos megint nem a Gophers az esélyes

Habár a legutóbbi két egymás elleni találkozójukból mindig a Golden Gophers jött ki győztesként és a legutóbbi 5 meccsből is négyet megnyert, most sajnos azt kell mondani a vendégszereplő Purdue Boilermakers ennek a találkozónak az esélyese.

A Minnesota Golden Gophers szezonja nagyon nem úgy alakul eddig, ahogyan azt elképzeltük. Már túl vagyunk ennek a rövidke szezonnak a felén és eddig csak egy győzelmet tudunk felmutatni a három vereség mellett.

Idén valahogy nem jönnek össze a dolgok és ami nagyon feltűnő az a védelem teljesítményének drasztikus visszaesése. Amíg Antoine Winfield Jr. a Tampa Bay Buccaneers csapatában brillírozik és esélyes lehet az év újonca játékosa címre az NFL-ben, addig az itt maradtak sajnos alulteljesítenek. Na persze nem fogható ez Winfield kiesésére, de nagyon nagy a baj. Rengeteg pontot kapunk, meccsenként átlagban 36-ot, míg yardok tekintetében nemcsak passzok terén, de futásból is alaposan megszónak minket.

Ami majd nem jön jól a Purdue ellen, akik bár futásban nagyon gyengék, mindössze 65 yard/meccs az átlaguk, de passzok terén bőven 300 yard felett átlagolnak meccsenként. Futásoknál a magyaros csengésű Zander Horvath teszi a dolgát, de csak 252 yardra és mindössze egyetlen futott TD-re jutott. És ennyi. Ennyi az összes idei Purdue futott TD. Egy. Ennek ismeretében ma illene az ellenfél futásait felszámolnunk.

A passzok terén viszont jól állnak, Aidan O’Connell majd 1000 yardnál és 7 TD-nél tart idén. Ezzel szemben nálunk Morgan 769 yardnál és 4 TD-nél áll. Nem vészes, de lehetne sokkal jobb is.

Mindkét csapat vesztes meccsel a háta mögött érkezik erre a találkozóra. Míg a Purdue egy szoros meccsen kikapott a Northwestern-től, addig mi megalázottan érkezünk az Iowa-i zakó után.

A találkozó máról holnapra virradóan éjjel fél kettőkor kezdődik.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.