Szorosra sikeredett, de megvan a Gophers második sikere ebben a szezonban

Kicsit szorosabb lett a vártnál, de legalább a Minnesota Golden Gophers hagyhatta el győztesként a játékteret, miután 34:31 arányban legyőzte a Purdue Boilermakers együttesét.

Kezdjük mindjárt azzal, hogy PJ Fleck, a Minnesota vezetőedzője már a meccs előtt nem volt épp irigylésre méltó helyzetben, ugyanis 20 játékosát kellett mellőznie, akik a COVID protokoll miatt nem voltak bevethetőek. Ennek ellenére jól menedzselték a meccset, amiből ha nem is simán, de győztesként kerültek ki.

Mo Ibrahim ismét önmaga lehetett ezt 3 TD-vel hálálta meg a már szokásos 100+ futott yardos teljesítménnyel együtt.

A pontszerzéseket tekintve egyébként nagyon szép sorminta alakult ki. Egymás után termelte a pontokat a hazai és a vendég csapat is. Egyetlen apró különbség azonban kioasható a scoring driveokból, ami végül a meccs végeredményét is befolyásolta. Míg mi 5 TD-t szereztünk, addig ellenfelünk 4 TD-t és egy mezőnygólt tudott felrakni az eredményjelzőre és bár nekünk volt egy rontott extra pont kísérletünk, a végén ezzel a kis különbséggel nyertünk. Na persze kellett még ehhez az is, hogy közvetlenül a félidő előtt blokkoljuk a Purdue mezőnygól kísérletét.

Tanner Morgan egész szép meccset hozott le, bár TD-t nem szerzett, a yardokat jól termelte. Legkeresettebb célpontja most Autman-Bell volt, aki 5 elkapásból 129 yardot termelt, Bateman visszafogott 4 elkapásból 59 yarddal zárt.

A védelem még mindig nem az igaz, rengeteg pontot kapunk aktuális ellenfelünktől, a 36 pontos átlagot, most is csak tizedekkel tudtuk javítani.

Morgan-nak egyébként ez volt a harmadik meccse a Purdue ellen és mint eddig mindig, most is győztesként hagyta el a pályát.

A győzelem megvan és ezzel az esély is arra, hogy pozitív mérleggel zárhassuk le ezt a 8 meccses miniszezont. Jövő héten a nem éppen könnyű ellenféllel a Wisconsin-al mérkőzünk meg, akik kis meglepetést okozva kikaptak a Northwestern ellen, akikkel majd a Wisconsin-i összecsapás után fogunk játszani, december 5-én.

fotó: wtop.com

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.