2020 NFL Tippjáték – 11. heti eredmények

A 11. fordulóban több favorit csapat is bukott – köztük a Vikings is -, így a heti átlagos helyes tippek száma csak 7.0 volt. Íme a 11. hét eredményei.

A szezon végén a tippjáték dobogósai nyereményben részesülnek: az első helyezett egy 10.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát, a második helyezett egy 8.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát, a harmadik helyezett pedig egy 6.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát kap.

A 11. fordulót 10-4-es mérleggel Honti Ádám nyerte meg. A második helyen 9-5-ös mérleggel Kádár Bence és Stekler Tamás végeztek.

A tizenegyedik forduló után Csákvári László 109-52-es mérleggel vezeti a tippjátékot. A második helyen holtversenyben 107-54-es mérleggel a Kókai KálmánMolnár Balázs duó található.

A 11. fordulóra összesen 29 tippsor érkezett, a legtöbbek által eltalált győztes pedig a Pittsburgh Steelers volt (29/29). A legkevesebben – csupán egy résztvevő – pedig a Denver Broncos győzelmét várták.

Tíz forduló után már csak egy veretlen csapat maradt a ligában, így értelemszerűen csak a Pittsburgh Steelers-re érkezett helyes tipp. Egy csapat maradt, amelyikre csak helytelen tipp érkezett, ez pedig a New York Jets csapata (13 helytelen tipp). A legtöbb helyes tipp a Kansas City Chiefs-re jött (230 tipp), a legtöbb helytelen tipp pedig a Minnesota Vikings-re (130 tipp).

Az eddig legtöbbször tippelt csapat a Kansas City Chiefs volt (257 tipp, 230 helyes, 27 helytelen), a legkevesebb tippet pedig a New York Jets csapata kapta (csupán 13 tipp, mind helytelen).

Kövessétek a Facebook oldalunkat, mert hamarosan lehet tippelni a 11. fordulóra.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.