Tökéletes meccset hoztak le a Vikings előrelépő elkapói

Chad Beebe és Bisi Johnson kifogástalan teljesítményt nyújtott a Carolina Panthers elleni győztes mérkőzésen, ráadásul a győzelemből is kivették a részüket.

Beebe 2018, míg Johnson 2019 óta csapatunk tagja, újonc szabadüngyökként valamint hetedik körös választottként érkeztek és álltak munkába a Minnesota Vikings együttesénél.

Chad Beebe a Northern Illinois egyetemről érkezett 2018-ban újonc szabadügynökként és bár a keretszűkítésnél elküldte a Vikings a tartalékok közé visszavették őt. Majd Diggs sérülés miatt 2018 novemberében aktiválták őt és az NFL-ben is bemutatkozhatott, a Lions elleni meccsen, ahol 3 elkapásból 21 yardot hozott össze.

Eddig az évig inkább csak kiegészítő ember volt Thielen és Diggs mellett nem igazán tudott szóhoz jutni. Ám most a Panthers ellen az offense teljesítménye tökéletes volt.

Cousins 7 alkalommal kereste őt a labdával, ebből mindet sikerült is elkapnia. 63 yardot és a győztes TD-t sikerült begyűjtenie, ami Beebe profi karrierjének első elkapott TD-je volt. Soha rosszabb időzítés.

Azt említsük meg, hogy visszahordóként a meccs végén volt egy nagy hibázása, ami könnyen a meccsbe kerülhetett volna, de nem így lett, az emberek ezt a bakit már a győztes TD lehúzásakor elfelejtették neki.

Szintén hibátlan teljesítménnyel rukkolt elő Olabisi Johnson, aki 2019-ben a Draft 7. körében a Colorado State-ről lett kiválasztva.

Johnson eddig sokkal nagyobb szerepet, illetve több lehetőséget kapott az előbbiekben említett kollégájánál, már újonc évében is voltak olyan meccsek, ahol kezdőként számított rá Zimmer.

Johnson a mostani meccsen szintén 7 alkalommal volt Cousins célpontja, mint a hét labdát be is gyűjtötte, amiből 74 yardot termelt. TD-t ugyan most nem szerzett, de fontos szerepet vállalt számos előrejutási kísérletben.

Thielen kiesése kellett ahhoz, hogy megvillanhassák tudásukat a Vikings kevésbé ismert vagy bevetett elkapói, de jó látni, hogy egy ehhez hasonló vezér kiesésével jó játékosokkal lehet pótolni legalább ezen a poszton.

fotó: yardbarker.com

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.