Tucatjával jönnek a pozitív tesztek, törölték a Minnesota Northwestern elleni mérkőzését is

Alig egy héttel azután, hogy sok pozitív koronavírus teszt miatt nem rendezték meg a Minnesota-Wisconsin mérkőzést és ezzel vége szakadt egy 113 éves sorozatnak, most újabb rossz hír érkezett csapatunk háza tájáról, a Northwestern elleni meccs is törölve lett.

A keddi napon jelentették be, hogy a Minnesota Golden Gophers együttese a Northwestern Wildcats elleni mérkőzését sem rendezik meg, mert a minnesotai alakulatnál tucatjával jönnek a pozitív koronavírus tesztek.

A hétfő napra 47 játékosnál és stábtagnál, pontos elosztásban 21 játékosnál és 26 stábtagnál mutattak ki pozitív koronavírus tesztet, ami miatt törlésre került az eredetileg szombati, a két együttes közötti párharc 96. összecsapása.

Ez már a második meccs, amit törölni kell, egy hete a Wisconsin ellen hasonló okok miatt nem tudtunk kiállni.

Ezt a meccset, hasonlóan a Wisconsin ellenihez sem fogják megrendezni későbbi időpontban, hiszen a szabályok szerint a koronavírus miatt elhalasztott meccseket későbbi időpontokban sem lehet megrendezni.

Ezzel a Golden Gophers marad 2 győzelemmel és 3 vereséggel a BIG10 konferencia nyugati csoportjának negyedik helyén, de nagy a valószínűsége annak is, hogy végül így is marad, mert azóta is vannak új esetek, így a Nebraska elleni, szezonbeli utolsó meccsünk is vélhetően elmarad.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.