2020 NFL Tippjáték – 12. heti eredmények

A 12. fordulóban volt pár meglepetés, így a heti átlagos helyes tippek száma így nagyon magas lett (11.1 helyes tipp). Íme a 12. hét eredményei.

A szezon végén a tippjáték dobogósai nyereményben részesülnek: az első helyezett egy 10.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát, a második helyezett egy 8.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát, a harmadik helyezett pedig egy 6.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát kap.

A 12. fordulót egészen hihetetlen 15-1-es mérleggel Csákvári László nyerte meg. A második helyen holtversenyben 13-3-as mérleggel Sulykos János, Sinkó Tamás és Halma Miki végeztek.

A tizenkettedik forduló után Csákvári László 124-53-as mérleggel vezeti a tippjátékot. A második helyen 118-59-es mérleggel Buff0n található, akit a harmadik helyen holtversenyben 117-60-as mérleggel a Kókai KálmánMolnár Balázs duó követ.

A 12. fordulóra összesen 27 tippsor érkezett, a legtöbbek által eltalált győztes pedig a Miami Dolphis és a Seattle Seahawks voltak (27/27). A legkevesebben – csupán három-három résztvevő – pedig az Atlanta Falcons és a San Francisco 49ers győzelmét várták.

Tizenkét forduló után már csak egy veretlen csapat maradt a ligában, így értelemszerűen csak a Pittsburgh Steelers-re érkezett helyes tipp. Egy csapat maradt, amelyikre csak helytelen tipp érkezett, ez pedig a New York Jets csapata (13 helytelen tipp). A legtöbb helyes tipp a Kansas City Chiefs-re jött (256 tipp), a legtöbb helytelen tipp pedig a Minnesota Vikings-re (130 tipp).

Az eddig legtöbbször tippelt csapat a Kansas City Chiefs volt (283 tipp, 256 helyes, 27 helytelen), a legkevesebb tippet pedig a New York Jets csapata kapta (csupán 13 tipp, mind helytelen).

Kövessétek a Facebook oldalunkat, mert hamarosan lehet tippelni a 13. fordulóra.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.