2020 NFL Tippjáték – 13. heti eredmények

A 13. fordulóban csupán öt csapat tudott haza pályán nyerni, de a heti átlagos helyes tippek száma így is alulról súrolta a tízet (9.7 helyes tipp). Íme a 13. hét eredményei.

A szezon végén a tippjáték dobogósai nyereményben részesülnek: az első helyezett egy 10.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát, a második helyezett egy 8.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát, a harmadik helyezett pedig egy 6.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát kap.

A 13. fordulót 12-3-as mérleggel Fűzi Patrik nyerte meg. A második helyen kilenc résztvevő is 11-4-es mérleggel zárt.

A tizenharmadik forduló után Csákvári László 134-58-as mérleggel vezeti a tippjátékot. A második helyen 129-63-as mérleggel Buff0n található, akit a harmadik helyen holtversenyben 127-65-ös mérleggel a Kókai KálmánMolnár Balázs duó követ.

A 13. fordulóra összesen 25 tippsor érkezett, a legtöbbek által eltalált győztes pedig a Las Vegas Raiders, a Green Bay Packers, a Kansas City Chiefs és a Minnesota Vikings voltak (25/25). A legkevesebben – csupán két résztvevő – pedig a Washington Football Team győzelmét várták.

Tizenhárom forduló után már nincs veretlen csapat, így nincs olyan csapat akire csak helyes tipp érkezett volna, viszont van egy csapat, amelyikre csak helytelen tipp érkezett, ez pedig a New York Jets (13 helytelen tipp). A legtöbb helyes tipp a Kansas City Chiefs-re jött (281 tipp), a legtöbb helytelen tipp pedig a Minnesota Vikings-re (130 tipp).

Az eddig legtöbbször tippelt csapat a Kansas City Chiefs volt (308 tipp, 281 helyes, 27 helytelen), a legkevesebb tippet pedig a New York Jets csapata kapta (csupán 13 tipp, mind helytelen).

Kövessétek a Facebook oldalunkat, mert már lehet tippelni a 14. fordulóra.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.