Két hét kényszerszünet után a visszatérő Gophers idegenben győzött a Nebraska ellen

Győzelemmel tértek vissza a pályára PJ Fleck tanítványai, idegenben sikerült nyerni a Nebraska ellen.

Nem volt könnyű dolga a Minnesota Golden Gophers együttesének azok után, hogy 33 játékosuk koronavírus tesztje lett pozitív, de összességében több, mint 50 pozitív tesztet produkáltak a játékosok és a stáb együtt. 

Most viszont visszatérhettek és, ha pontszámokban nem is egy óriást, de küzdésben óriásit nyertek a fiúk, akik nagy megpróbáltatások ellenére is összehozták a sikert, amivel döntetlenre hozták a szezonbeli mérleget.

Egyvalakin biztos, hogy nem látszik meg, hogy két meccset is töröltek, ő Mo Ibrahim. A sztárfutó ott folytatta ahol abbahagyta. Az első negyedben ő szerezte meg a vezetést egy 26 yardos futott TD-vel és a meccs végét is ő zárta egy egy yardról bevitt hatpontosával. A meccsen 20 futásból 108 yardig jutott, így az a sorozat, hogy minden meccsen legalább 100 yardot szerez futásból most sem szakadt meg. 

A meccsen szerencsére végig a Minnesota tudott dominálni, az előny szinte végig nálunk volt, csak a második negyed végén 1 percre került előnybe a Nebraska, mikor egész jól tudtak játszani és a támadásokat is sikerült nekik pontokra váltani. Szerencsére mi is a helyünkön voltunk, így Brevyn Spann-Ford 4 yardos elkapásával még a nagyszünet előtt visszavettük a vezetést és a meccs végéig ebből már nem engedtünk.

Morgan-nak viszonylag egyszerű meccse volt, igaz a passzainak csak kicsivel több, mint felét tudták a célpontjai elkapni. Emelett 181 yardot és 1 TD-t szerzett.

Bemutatkozott és ráadásul jól mutatkozott be a csapat új kickere, a könnyed hangzású Anders Gelecinskyj, aki egy 31 yardos mezőnygólt és 3 extra pontot is értékesített a meccsen.

A győzelem tehát megvan és ezzel Fleck tanítványai kiharcolták a 3-3-as mérleget ebben a kurta szezonban.

Mindezekhez még annyit fűznék hozzá, hogy amint azt a Vissza a jövőbe 2 című film végén mondják: Ám ezzel nincs vége …

fotó: southernminn.com

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.