2020 NFL Tippjáték – 14. heti eredmények

A 14. fordulóban ismét 16 mérkőzésre lehetett tippelni, a heti átlagos helyes tippek száma 9.8 volt. Íme a 14. hét eredményei.

A szezon végén a tippjáték dobogósai nyereményben részesülnek: az első helyezett egy 10.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát, a második helyezett egy 8.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát, a harmadik helyezett pedig egy 6.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát kap.

A 14. fordulót 14-2-es mérleggel Kókai Kálmán nyerte meg. A második helyen 13-3-as mérleggel Szasza zárt, akit a harmadik helyen 12-4-es mérleggel Menyhárt Máté követett.

A tizennegyedik forduló után 144-64-es mérleggel Csákvári László vezeti a tippjátékot. A második helyre 141-67-es mérleggel Kókai Kálmán ugrott fel, akit a harmadik helyen 140-68-as mérleggel Buff0n követ.

A 14. fordulóra összesen 28 tippsor érkezett, a legtöbbek által eltalált győztes pedig a Seattle Seahawks volt (28/28). A legkevesebben – csupán egy résztvevő – pedig a Philadelphia Eagles győzelmét várták.

Tizennégy forduló után már nincs veretlen csapat, így nincs olyan csapat akire csak helyes tipp érkezett volna, viszont van egy csapat, amelyikre csak helytelen tipp érkezett, ez pedig a New York Jets (13 helytelen tipp). A legtöbb helyes tipp a Kansas City Chiefs-re jött (308 tipp), a legtöbb helytelen tipp pedig a Minnesota Vikings-re (148 tipp).

Az eddig legtöbbször tippelt csapat a Kansas City Chiefs volt (335 tipp, 308 helyes, 27 helytelen), a legkevesebb tippet pedig a New York Jets csapata kapta (csupán 13 tipp, mind helytelen).

Kövessétek a Facebook oldalunkat, mert már lehet tippelni a 15. fordulóra.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.