Összegző: BEARS 33, VIKINGS 27

Nem sokon múlott a Vikings győzelme, már ami a pontokat illeti, de ami a mutatott játékot, na ott igazán sok volt a lemaradásunk.

Ezt a meccset meg lehetett volna nyerni, ha egy kicsit hatékonyabb lett volna a védelem, mert sajnos be kell ismerni, a defense guru Zimmer most nem tudta kézben tartani a védelmet.

10 drive-ot vezetett a vendég együttes, ebből 7 alkalommal pontot szereztek, egy punt, egy interception és egy félidő előtti 3 másodperces drive mellett. Cook is jól játszott, hiszen 132 yardot és 1 TD-t elért, de a Bears futója is odatette magát, aki karriercsúcsot jelentő 146 yardot futott 2 TD társaságában és többek között ez is hozta ezt a meccset a vendégeknek.

Egy biztos, ma Bailey-re nem lehetett panasz, 3 extra pontot és 2 mezőnygólt is értékesített. Ma a védelem akikre nagyon haragudhatunk. Oké Dantzler szerzett egy interception-t fontos pillanatban, de összességében a Bears-t nem tudtuk megállítani. Folyamatosan jöttek előre és csinálták az első kísérleteiket, mi meg kb csak néztük őket.

Csak a támadóknak köszönhetjük azt, hogy végig maximum 6-10 pontra szakadt el a Bears. Thielen elkapta a 13 TD-jét is szezonban ezzel egyre megközelítette Hill-t és Adams-et, akik jelenleg 14-14-el állnak az élen. Időközben Hill TD-t szerzett, így ő áll a csúcson 15-el.. Továbbá Thielen-nek ez karriercsúcs, eddig soha nem kapott el ennél több TD passzt egy szezonban, összességében pedig a 38 TD elkapása volt.

Megszerezte profi karrierje első TD-jét Tyler Conklin is, aki mostanában, főleg Rudolph kiesése miatt előtérbe került.

A Bears védelme sem volt túl acél ma, több olyan szituációt láthattunk, mikor simán levédekezhető játékokat engedtek a Minnesota-nak. Ennek ellenére voltak jó megmozdulások is a vendégek defense-ben, Cousins-ra sok nyomást tudtak gyakorolni, három alkalommal is sackelték a Vikings QB-ját, aki egyik alkalommal a labdát is elvesztette, szerencsére Reiff észnél volt és ha már pont ő engedte rá a sackelő védőt Cousins-ra, a labdára azért sikerült rávetődnie.

Ez van, ezt kell szerezni, a Vikings számára a szezon itt véget ért, a maradék két meccsen már csak a tisztes helytállásért fogunk küzdeni. Reméljük tényleg fogunk küzdeni és nem feltartott kézzel megyünk ki, majd karácsony napján a Superdome gyepére, hogy a Saints-el meccseljünk.

Ez volt idén az utolsó hazai meccs, a US Bank Stadium fényei most lekapcsolódnak, de jövőre reméljük szépen fog ragyogni, ahogy a csapat is. Most pár nap szünet, majd karácsony napján azaz december 25-én New Orleans-ban folytatjuk.

fotó: vikings.com

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.