2020 NFL Tippjáték – 15. heti eredmények

A 15. fordulóban két óriási meglepetés is volt, hiszen a Rams és a Steelers is kikapott. A heti átlagos helyes tippek száma 10.4 volt. Íme a 15. hét eredményei.

A szezon végén a tippjáték dobogósai nyereményben részesülnek: az első helyezett egy 10.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát, a második helyezett egy 8.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát, a harmadik helyezett pedig egy 6.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát kap.

A 15. fordulóban hét résztvevő is 12-4-es mérleggel zárt az első helyen: Kókai Kálmán, Buff0n, Molnár Balázs, Menyhárt Máté, Bősz Ferenc, Pableczki Bence és Fűzi Patrik.

A tizenötödik forduló után 155-69-es mérleggel Csákvári László vezeti a tippjátékot. A második helyen 153-71-es mérleggel Kókai Kálmán található, akit a harmadik helyen 152-72-es mérleggel Buff0n követ.

A 15. fordulóra összesen 25 tippsor érkezett, a legtöbbek által eltalált győztes pedig a Tennessee Titans és a Baltimore Ravens voltak (25/25). A legkevesebben – csupán három résztvevő – pedig a Los Angeles Chargers győzelmét várták.

Tizenöt forduló után már nincs veretlen csapat, így nincs olyan csapat akire csak helyes tipp érkezett volna, viszont van egy csapat, amelyikre csak helytelen tipp érkezett, ez pedig a New York Jets (13 helytelen tipp). A legtöbb helyes tipp a Kansas City Chiefs-re jött (331 tipp), a legtöbb helytelen tipp pedig a Minnesota Vikings-re (169 tipp).

Az eddig legtöbbször tippelt csapat a Kansas City Chiefs volt (358 tipp, 331 helyes, 27 helytelen), a legkevesebb tippet pedig a New York Jets csapata kapta (csupán 13 tipp, mind helytelen).

Kövessétek a Facebook oldalunkat, mert hamarosan lehet tippelni a 16. fordulóra.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.