Hosszabbításban maradt alul a Gophers, vereséggel zárult ez a furcsa szezon

Jól kezdődött a meccs, ami végig kiegyenlített volt, nem véletlen került sor a hosszabbításra, ahol aztán a hazaiak egy mezőnygóllal jobbnak bizonyultak.

A Wisconsin kezdte meg a meccset és meglepően jól indítottak. Futásokkal és passzokkal is sorra hozták az első kísérleteket, de a drive végére valamelyest elfogyott a lendület és csak egy mezőnygólkísérlettel kellett beérniük, amit viszont csúnyán mellé rúgott a kickerük, mi Vikings fanok láthattunk sajnos ilyet, nem is olyan régen.

Majd jött egy-egy sikertelen drive, de a negyed vége előtt csak összejött a Gophers pontszerzése-. Egy Ibrahim futás által jól megalapozott play után Cam Wiley kicsit talán a szerencsének is köszönhetően, de megszerezte a Gophers számára az előnyt.

A hazaiak azonnal válaszoltak és egyenlítettek még a második negyed elején, de aztán megállt pont termelés és 7:7-es állással mehetett mindenki az öltözőbe.

A második félidőben két ellentétes negyedet láthattunk a két csapattól, már ami a pontszerzéseket illeti. A harmadikban mi csak egy mezőnygól, míg a Wisconsin egy TD-t ért el a sok punt mellett, de a negyedik negyedben szerencsére ez pont ellentétesen történt, így fiaink kevesebb, mint 5 perccel a rendes játékidő vége előtt kiharcolták az egyenlítést jelentő TD-t. 

Szerencsére a futójátékunk rendben volt, Ibrahim most is szépen termelt. A fiatal futó 151 yardig jutott, TD-t viszont nem sikerült szereznie.

A hosszabbítás következett, hol mi kezdhettük a támadásokat. Mi jöhettünk az ellenfél 25 yardos vonaláról, tehát akár mezőnygóllal is kezdhettünk volna 1&10-re ,de futottunk párat, hogy közelebb érjünk. De sajnos nálunk is hibázott a rúgó, Gelecinskyj sajnos kapu mellé rúgta a labdát, így a Wisconsin-nak állt a zászló, akik szintén az ellenfél, azaz a mi 25 yardosunkról kezdhettek. 5 futás play következett, majd 30 yardról rúghattak a győzelemért.

A meccs elején hibázott, most viszont a kapu közepébe helyezte a játékszert a Badger kickere, így megnyerték a meccset és otthon tartották a Paul Bunyan Fejszét.

Ezzel végül negatív mérleggel zártuk a szezont, míg a Wisconsin legalább döntetlenre hozta. PJ Fleck-nek lesz dolga, hogy a következő szezonra rendbe szedje a csapatot és rájátszásba, de legalább a TOP25-ben vezesse ismét a csapatot.

Még jövünk egy szezon értékelővel és egy kis statisztikával a Golden Gophers idei szezonjáról. Reméljük fényesebb jövő előtt állunk. Búcsúzásképpen, ahogy Fleck edző mondja: Row the Boat!

fotó: madison.com

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.