2020 NFL Tippjáték – 16. heti eredmények

A 16. fordulóban több hatalmas meglepetést is láthattunk, ismét nyert a Jets és a Bengals. A heti átlagos helyes tippek száma 9.9 volt. Íme a 16. hét eredményei.

A szezon végén a tippjáték dobogósai nyereményben részesülnek: az első helyezett egy 10.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát, a második helyezett egy 8.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát, a harmadik helyezett pedig egy 6.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát kap.

A 16. fordulót 12-4-es mérleggel Csákvári László és Jassa Csaba nyerték meg. További hét résztvevő zárt 11-5-ös mérleggel.

A tizenhatodik forduló után Csákvári László 167-73-as mérleggel vezeti a tippversenyt. A második helyen Kókai Kálmán 4 ponttal van lemaradva, akit a harmadik helyen 162-78-as mérleggel Buff0n követ.

A 16. fordulóra összesen 25 tippsor érkezett, a legtöbbek által eltalált győztesek pedig a Tampa Bay Buccaneers, a Kansas City Chiefs és a Baltimore Ravens voltak (25/25). A legkevesebben – csupán két résztvevő – pedig a Carolina Panthers győzelmét várták.

Tizenhat forduló után már nincs veretlen csapat, így nincs olyan csapat akire csak helyes tipp érkezett volna, viszont van egy csapat, amelyikre csak helytelen tipp érkezett, ez pedig a New York Jets (13 helytelen tipp). A legtöbb helyes tipp a Kansas City Chiefs-re jött (356 tipp), a legtöbb helytelen tipp pedig a Minnesota Vikings-re (178 tipp).

Az eddig legtöbbször tippelt csapat a Kansas City Chiefs volt (383 tipp, 356 helyes, 27 helytelen), a legkevesebb tippet pedig a New York Jets csapata kapta (csupán 13 tipp, mind helytelen).

Kövessétek a Facebook oldalunkat, mert hamarosan lehet tippelni a 17. fordulóra.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.