Kyle Rudolph IR listára került, idén már nem lép pályára, de vajon jövőre visszatér?

A keddi napon jelentette a Vikings csapata, hogy Kyle Rudolph lábsérülése nem javul, így IR listára kerül, azaz ebben a szezonban már nem láthatjuk őt a pályán.

Jóllehet már csak egy mérkőzés van hátra, a Lions elleni Rudolph azon nem fog részt venni.

A veterán tight end poszton játszó játékosnak ez lesz a negyedik meccse idén, amit sérülés miatt kénytelen kihagynia. Az biztos, hogy idén már nem szerepel Vikings mezben a 31 éves támadó, de vajon a következő idény mit tartogat?

Az utóbbi időben rendre előkerül, hogy mi Kyle Rudolph jövője a csapatnál. Már akkor megindult a találgatás, hogy vajon meddig marad, mikor a Draft-on elhoztuk Irv Smith Jr-t. Egyelőre a két játékos remekül megfér egymás mellett, de ugye Rudolph öregszik. És bár még van benne jó pár eredményes év a vezetőség lehet más irányt akar venni. Látva, hogy idén teljesen lecserélték a CB sort, szerintük fiatalítás címén, könnyen lehet, hogy a csapat további egységeivel is ez a terv.

Namármost Rudolph 31 éves, de ez még nem lehet kizáró ok, mert még mindig ott van a pályán ha kell és remekül játszik. Idén amúgy sem volt egyszerű dolga a tight endeknek nálunk, valahogy mintha megfeledkeztek volna róluk a játékhívásoknál és csak a gyengélkedő támadófal erősítésében használták volna őket.

Míg két éve Rudolph 81 alkalommal, azelőtt pedig 132 alkalommal volt az irányító célpontja, addig tavaly csak 48, míg idén mindössze 37 alkalommal kereste őt Cousins a passzaival. Persze érthető, hogy az elkapó az elkapó, ő kapja a több labdát, de azért ez nagyon rossz arány és szerintem bőven lehetett volna többet használni a tapasztalt TE-t. Irv Smith Jr. is mindössze három alkalommal, összesen 40 passza volt keresve idén eddig.

Rudolph jelenleg 48 elkapott TD-vel rendelkezik profi pályafutása során, de vajon az 50. az már más csapat mezében születik? Könnyen lehet.

fotó: generalmills.com

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.