2020 NFL Tippjáték – 17. heti eredmények

Az alapszakasz utolsó fordulójában egy-két kivétellel minden favorit nyert. A heti átlagos helyes tippek száma 12.0 volt. Íme a 17. hét eredményei.

A szezon végén a tippjáték dobogósai nyereményben részesülnek: az első helyezett egy 10.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát, a második helyezett egy 8.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát, a harmadik helyezett pedig egy 6.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát kap.

A 17. fordulót 15-1-es mérleggel KmetyG52 – a Minnesota Vikings Hungary főszerkesztője – nyerte meg. A második helyen 14-2-es mérleggel Menyhárt Máté végzett, akit a harmadik helyen 13-3-as mérleggel Kókai Kálmán, Buff0n, Kádár Bence, Pableczki Bence, Peterson, Told Krisztián és Fűzi Patrik követett.

Az alapszakasz végeztével Csákvári László 179-77-es mérleggel vezeti a tippversenyt. A második helyen Kókai Kálmán 3 ponttal van lemaradva, akit a harmadik helyen 175-81-es mérleggel Buff0n követ.

FONTOS: Ne felejtsétek el, a tippjáték a rájátszásban is folytatódik!

A 17. fordulóra összesen 23 tippsor érkezett, a legtöbbek által eltalált győztes pedig az Indianapolis Colts volt (23/23). A legkevesebben – csupán öt résztvevő – pedig a New York Giants győzelmét várták.

Az idei szezonban egy csapat sem maradt veretlen, így nincs olyan csapat akire csak helyes tipp érkezett volna, viszont van egy csapat, amelyikre csak helytelen tipp érkezett, ez pedig a New York Jets (21 helytelen tipp). A legtöbb helyes tipp a Kansas City Chiefs-re jött (356 tipp), a legtöbb helytelen tipp pedig a Minnesota Vikings-re (178 tipp) érkezett.

Az eddig legtöbbször tippelt csapat a Kansas City Chiefs volt (399 tipp, 356 helyes, 43 helytelen), a legkevesebb tippet pedig a New York Jets csapata kapta (csupán 21 tipp, mind helytelen).

Kövessétek a Facebook oldalunkat, mert hamarosan lehet tippelni a Wild Card körre.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.