Marwan Maalouf távozik, új speciális egység edzőt keres a csapat

Ahhoz képest, hogy a legutolsó meccs előtt és még közvetlenül utána is azt kommunikálta a Vikings, hogy a koordinátorok terén nem lesz változás és ezzel a graniturával futnak neki a következő szezonnak, ahhoz képest Kubiak visszavonul, Maalouf-nak pedig nem hosszabbítjuk meg a szerződését.

Tehát két posztra is kell keresni edzőt a Vikings-nak, ami nem lesz egyszerű, de vannak ideális jelöltek akikkel erősíthettünk.

Most viszont koncentráljunk a special team-re, ami talán az egyik legrosszabb volt a 2020-as idényben, amit valaha láthattunk. Éppen ezért Zimmer a keddi szezonzáró sajtótájékoztatón azt nyilatkozta, hogy Maalouf-nak a szezon végeztével lejár a szerződése és nem fognak vele hosszabbítani. Így az elintézendő listára felkerült az új special team koordinátor keresése is.

Maalouf az elmúlt két évben volt a Vikings speciális egységének a vezetője, de korábban a Dolphins, a Colts, a Ravens és a Browns csapatainál is megfordult az elmúlt 16 évben.

Egyébként nem meglepő ez a döntés – mármint, hogy nem kap új kontraktust – ugyanis az egyik legrosszabb teljesítményét nyújtotta ez a csapatrész az idei szezonban. Többek között Bailey is, aki 22 mezőnygól kísérletéből 7-et, míg 43 extrapont kísérletéből 6-ot hibázott el.

De punt és kickoff visszahordásokban is a liga alján van a csapat, ráadásul volt pár észvesztő hiba is, amit ez az egység produkált.

Zimmer elmondta még, hogy Kubiak-nak most egy kis időt hagynak, hogy átgondolja merre tovább. Ő is 2019-ben érkezett csapatunkhoz és most úgy tűnik, hogy egészségügyi állapotára hivatkozva befejezi profi edzői karrierjét.

fotó: foxsports.com

2 gondolat a(z) “Marwan Maalouf távozik, új speciális egység edzőt keres a csapat” bejegyzéshez

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.