2020 NFL Tippjáték – Wild Card eredmények

A Wild Card körben több meglepetés is volt, így senki nem tudott tökéletes tippsort küldeni. Íme a Wild Card eredményei.

A szezon végén a tippjáték dobogósai nyereményben részesülnek: az első helyezett egy 10.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát, a második helyezett egy 8.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát, a harmadik helyezett pedig egy 6.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát kap.

A rájátszás első körét, a Wild Card kört 5-1-es mérleggel Krnács György, Jassa Csaba és Halma Miki nyerték.

A Divisional Round előtt 183-79-es mérleggel Csákvári László vezeti a tippversenyt. A második helyen Kókai Kálmán 3 ponttal van lemaradva, akit a harmadik helyen 179-83-as mérleggel Buff0n követ.

A Wild Card-ra összesen 22 tippsor érkezett, a legtöbbek által eltalált győztes pedig az Buffalo Bills volt (22/22). A legkevesebben – csupán öt résztvevő – pedig a Los Angeles Rams győzelmét várták.

Az idei szezonban egy csapat sem maradt veretlen, így nincs olyan csapat akire csak helyes tipp érkezett volna, viszont van egy csapat, amelyikre csak helytelen tipp érkezett, ez pedig a New York Jets (21 helytelen tipp). A legtöbb helyes tipp a Kansas City Chiefs-re jött (356 tipp), a legtöbb helytelen tipp pedig a Minnesota Vikings-re (178 tipp) érkezett.

Az eddig legtöbbször tippelt csapat a Kansas City Chiefs volt (399 tipp, 356 helyes, 43 helytelen), a legkevesebb tippet pedig a New York Jets csapata kapta (csupán 21 tipp, mind helytelen).

Kövessétek a Facebook oldalunkat, mert már lehet tippelni a Divisional Round-ra.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.