2020 NFL Tippjáték – Divisional Round eredmények

Elnézést, hogy ilyen későn érkeznek az eredmények. Íme a Divisional Round eredményei.

A szezon végén a tippjáték dobogósai nyereményben részesülnek: az első helyezett egy 10.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát, a második helyezett egy 8.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát, a harmadik helyezett pedig egy 6.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát kap.

A Divisional Round-ban kilenc résztvevő is tökéletes tippsort adott le: Buff0n, Kádár Bence, Menyhárt Máté, KmetyG52, Klobusinszky Ádám, Peterson, Bősz Ferenc, Závodny Zoli és Fűzi Patrik.

A rájátszásban eddig kilenc résztvevő áll 8-2-es mérleggel: Buff0n, Kádár Bence, Menyhárt Máté, KmetyG52, Klobusinszky Ádám, Pableczki Bence, Peterson, Závodny Zoli és Krnács György.

Három mérkőzéssel a vége előtt 186-80-as mérleggel Csákvári László vezeti a tippversenyt. A második helyen holtversenyben 183-83-as mérleggel Kókai Kálmán és Buff0n található.

A Divisional Round-ra összesen 21 tippsor érkezett, a legtöbbek által eltalált győztes pedig az Buffalo Bills volt (20/21). A legkevesebben pedig a Tampa Bay Buccaneers győzelmét várták (14 tipp).

Az idei szezonban egy csapat sem maradt veretlen, így nincs olyan csapat akire csak helyes tipp érkezett volna, viszont van egy csapat, amelyikre csak helytelen tipp érkezett, ez pedig a New York Jets (21 helytelen tipp). A legtöbb helyes tipp a Kansas City Chiefs-re jött (374 tipp), a legtöbb helytelen tipp pedig a Minnesota Vikings-re (178 tipp) érkezett.

Az eddig legtöbbször tippelt csapat a Kansas City Chiefs volt (417 tipp, 374 helyes, 43 helytelen), a legkevesebb tippet pedig a New York Jets csapata kapta (csupán 21 tipp, mind helytelen).

Kövessétek a Facebook oldalunkat, mert már lehet tippelni a Conference Championship-re.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.