Gary Kubiak hivatalosan is visszavonult, új támadó koordinátor kerestetik

Nem is olyan régen, az alapszakasz befejezése után szárnyra kapott a hír, miszerint a Vikings támadó koordinátora, Gary Kubiak átgondolja a folytatást és lehet, hogy visszavonul az edzősködéstől.

Ez a héten egyértelművé vált, hiszen ő is és a csapat is bejelentette, hogy a négyszeres Super Bowl győztes edző felhagy az edzősködéssel egészségi állapota miatt és elköszön a profi football-tól.

Kubiak 2019-ben csatlakozott együttesünkhez, mint vezetőedzői asszisztens és offense tanácsadó. A legutóbbi szezonban azonban Kevin Stefanski távozása miatt előlépett és kinevezték a Vikings támadó koordinátorának, de a vezetőedzői asszisztensi posztját is megtartotta. Zimmer teljesen ráhagyta Kubiak-ra az offense munkáját, hiszen az senki előtt nem titok, hogy Zimmer inkább a védelem specialistája, bár ez ugye idén pont nem bolt látható. Igaz itt közrejátszottak különböző nem kívánt és előre nem látott események, de ezzel most ne foglalkozzunk.

Gary Kubiak visszavonulásával öt év alatt ötödik alkalommal szabadult fel a támadó koordinátori poszt a Vikings együttesénél, nehéz lenne erre azt mondani, hogy megvan az állandóság. Talán annyi, hogy minden évben új támadó koordinátort kell kinevezni, nevezhető állandóságnak.

Az meg, hogy ki lesz az új támadó koordinátor a csapatnál, az majd kiderül. Nyilván nagy a lobbi Gary fia, Klint Kubiak mellett, ami esetleg nem is lenne rossz, mert elég jól összerakta Cousins-t, lehet benne potenciál a támadások hívásánál is. Ez azonban még odébb van, természetesen más jelöltek is vannak, olyanok is, akik miatt az ember legszívesebben a kardjába dőlne, de erről egy hangyányival később.

fotó: twincities.com

2 gondolat a(z) “Gary Kubiak hivatalosan is visszavonult, új támadó koordinátor kerestetik” bejegyzéshez

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.