FRISSÍTVE! Az LSU védő koordinátort csinálna a Vikings DB edzőjéből, Daronte Jones interjún

Egy special team koordinátor és egy offense koordinátor után most könnyen lehet, hogy új DB edző után is kell néznünk, Daronte Jones ugyanis új lehetőségek kapujában.

Nem indult túl biztatóan a Vikings secondaryje ez nem is kérdés, ám ahhoz képest nem zártak rosszul. Alapos megfiatalításon ment keresztül a CB sor, ami nem kevés nehézséggel járt, amit Daronte Jones-nak kellett valahogy rendbe tennie és a kezdeti nehézségek ellenére szerintem kihozta a legjobbat belőlük.

Ez üthetett szöget Ed Orgeron fejébe is, aki 2016 óta az egyetemi bajnokságban szereplő LSU Tigers vezetőedzője – Geaux Tigas! – ugyanis interjúra hívta Jones-t, ráadásul a hírek szerint a védő koordinátori posztot szánja neki, ami szép elismerés.

Jones 2020-ban került csapatunkhoz, mint DB edző, de azelőtt két évig CB és secondary edző volt a Bengals-nál és még előtte 2 évig DB edző asszisztensként tevékenykedett a Dolphins-nál is. Az egyetemi világ sem lenne neki teljesen ismeretlen, hiszen a Hawaii, a Wisconsin és a UCLA csapatánál is edzősködött a DB-kkel. De korábban a CFL-ben és két Louisiana-i középiskolában is edző volt.

Jones korábban elmondta, hogy “csak próbálok a legjobb lenni abban a helyzetben, ahol vagyok, és minden más már megy a maga útján. Legyen szó középiskolai szintről, másodosztályról vagy akár a CFL-ről, ez nem számít. … Ha a lehetőség adatik, akkor megmutathatjuk mit is tudunk”.

Most lehetősége van, hogy új poszton kipróbálja magát, persze erre előbb az LSU-nak is rá kell bólintania.

fotó: startribune.com

Frissítés:

Nemsokkal a cikk megírása után jött is a hír, hogy az LSU és Daronte Jones egyezségre jutottak, így mostantól Jones a Louisiana State Tigers védő koordinátorának posztját tölti be. Ezzel az is eldőlt, hogy a Vikings-nak a DB edző posztra is kell új embert keresnie.

2 gondolat a(z) “FRISSÍTVE! Az LSU védő koordinátort csinálna a Vikings DB edzőjéből, Daronte Jones interjún” bejegyzéshez

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.