A Jacksonville Jaguars elkapó edzője csatlakozott az edzői stábhoz

Az elmúlt pár hét során az edzői stáb több fontos tagja is távozott, viszont most úgy tűnik hogy a csapat elkezdi befoltozni a lyukakat.

Ahogy arról már korábban írtunk, Gary Kubiak (támadókoordinátor), Marwan Maalouf (speciális egység koordinátor) és Daronte Jones (defensive backs edző) is távozott a csapattól, de rajtuk kívül Mark Uyeyama (erőnléti edző) és Dom Capers (asszisztens védőkoordinátor) is elhagyta az edzői stábot.

A sok távozó után, most végre érkezett is valaki, hiszen Keenan McCardell személyében megvan a csapat új elkapó edzője. McCardell az elmúlt négy szezont a Jacksonville Jaguarsnál töltötte, mint elkapó edző, így a szerepköre nem fog változni, viszont az alapanyag amivel dolgozhat az merőben más (jobb) lesz. Az elmúlt négy szezonban csupán egy Jags elkapó volt, aki át tudta lépni az ezer elkapott yardot (2019, DJ Chark, 1008 yard), de ez nyilván nem McCardell hibája volt, hiszen olyan irányítók dobáltak a floridai csapatban, mint Blake Bortles, Cody Kessler, Gardner Minshew, Nick Foles, Mike Glennon és Jake Luton.

Hogy Keenan McCardell milyen elkapó edző, azt még nem tudjuk, de játékosként 209 mérkőzésen 11373 yardot és 63 TD-t kapott el. A 2002-es Super Bowl-on két touchdownnal járult hozzá a Tampa Bay Buccaneers 48-21-es – Oakland Raiders elleni – sikeréhez.

Keenan McCardell érkezésével beindulni látszik a csapaton belüli edzőkeringő, mivel egyes információk szerint a csapat tavalyi elkapó edzője Andrew Janocko, idén az irányítókat edzi majd, a tavalyi irányító edzőnk, Klint Kubiak pedig feljebb lép támadó koordinátornak. Egyes információk szerint a speciális egység koordinátori pozícióját, Marwan Maalouf tavalyi asszisztense Ryan Ficken fogja átvenni. A defensive backs edző és az erőnléti edző kilétéről semmilyen információt nem lehet tudni.

fotó: blackandteal.com

One thought on “A Jacksonville Jaguars elkapó edzője csatlakozott az edzői stábhoz

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.