Majdnem teljes a 2021-es edzői stáb

Az elmúlt napokban több korábban megüresedett edzői pozícióra is megtalálta a csapat a megfelelő embert.

A tavalyi szezon után Gary Kubiak csapatunk támadókoordinátora, Marwan Maalouf (speciális egység koordinátor), Daronte Jones (defensive backs edző), Mark Uyeyama (erőnléti edző) és Dom Capers (asszisztens védőkoordinátor) is elhagyta az edzői stábot.

Az első érkező Keenan McCardell volt, aki Andrew Janocko helyét vette át az elkapó edzői pozícióban. Janocko viszont nem távozott a csapattól, hiszen ahogy arról korábban már írtunk, átveszi Klint Kubiak helyét, így 2021-ben az irányítókat fogja edzeni, Klint Kubiak pedig édesapja nyomdokaiba lép és jövőre támadókoordinátor lesz. Ahogy azt sejteni lehetett Ryan Ficken – Marwan Maalouf tavalyi asszisztense – lett a speciális egység koordinátora.

A tavalyi defensive backs edzőnk, Daronte Jones az LSU védőkoordinátora lett, a helyére pedig az Alabama defensive backs edzője Karl Scott érkezett. Scott az elmúlt három szezonban a Crimson Tide-nál leginkább a cornerback-ekel foglalkozott és olyan játékosokat edzett, mint – a tavalyi draft második köröse – Trevon Diggs vagy az idén első körbe várt Patrick Surtain II. Scott remek választás volt, hiszen a csapat tele van fiatal és tehetséges cornerekkel. A megüresedett erőnléti edzői pozícióra Josh Hingst érkezett, aki 2013 óta töltötte be ugyan ezt a pozíciót a Philadelphia Eagles csapatánál.

Nagyon úgy tűnik, hogy összeállt az edzői stáb, hiszen csupán három olyan pozíció maradt, ahova esetlég még érkezhet még edző. Ryan Ficken-nek (speciális egység koordinátor) jelenleg nincs asszisztense, ide még érkezhet valaki, ahogy nincs a csapatnak a rugókat koordináló edzője sem. Kérdés még, hogy a Dom Capers által tavaly betöltött asszisztens védőkoordinátor potícióba érkezik-e valaki, ezt valószínűleg Mike Zimmer fogja eldönteni.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.