Ne kételkedjetek, mert szólottam: Kirk Cousins a mi irányítónk

Sok mostanában az alternatív tény Kirk Cousins-al kapcsolatban, ezt tette helyre a Vikings General Managere, Rick Spielman.

A draftcetliszerzés királya egy interjúban elmondta, hogy nincs kétség, illetve ha van, akkor azt most eloszlatja, Kirk Cousins továbbra is a Vikings irányítója. Elkötelezettek vagyunk vele kapcsolatban, ha a fene fenét eszik is.

Az irányítóvándorlási mizéria mindig egy fő eleme a holtidényeknek, most sincs ez másképp. Idén nem kicsit finom a helyzet, ugyanis sok más csapatnál kezdő irányító nem fér a hátsóján és távozni akar jelenlegi kenyéradójától. A legrégebben húzódó, de talán soha véget nem érő történet az a Texans irányítójáé, Desaun Watson-é. Ő menne, a csapat nem engedné, így csordogál az esemény. De Derek Carr és most Russell Wilson is lépne a helyéről. Utóbbi lehet, hogy a csoportrivális Bears-hez kerül, legalábbis a macikák minden követ megmozgatnak érte. Többen felvetették, hogy adnak érte 20 második kört, így mikor már Wilson unokája játszik majd az NFL-ben, a nagyapjáért még mindig kapja a draft pickeket a Seattle. Persze ez csak poén.

Visszatérve a saját házunk tájára, Spielman a múltheti hétközi interjújában árulta el, hogy a Vikings fejében még meg sem fordult annak az ötlete, hogy Cousins-t elcseréljék.

„Cousins a mi irányítónk. Tudom, hogy sok pletyka kering, de Cousins az irányítónk. Úgy érezzük nagyon jól játszott, valószínűleg a legjobb teljesítményét nyújtotta a tavalyi szezonban. A mi játékosunk és várjuk már, hogy ebben a szezonban mit fog majd nyújtani. Izgatottak vagyunk.”

Spielman tehát elmondta, hogy eszük ágában sincsen elcserélni Cousins-t. Itt megjegyzendő, hogy tavaly ugyanezt mondta Stefon Diggs-el kapcsolatban, majd három hét múlva a Bills-ben kötött ki, de ott van még Percy Harvin esete is, akiről szintén elmondta, hogy nem akarják a cseréjét, majd kevesebb, mint egy hónap múlva mégis Seattle-be cserélték.

fotó: hogshaven.com

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.