Módosították Anthony Barr szerződését, már jövőre távozhat

Pénz szűkében van a Vikings csapata, nem is kicsiben, így lépéseket kellett tennie, hogy a szabadügynöki piacon részt tudjon venni, ami nem mindenkinek volt jó.

Több szerződést is megpróbáltak módosítani, de beleütköztek néhány falba. Anthony Barr viszont belement abba, hogy csökkentsék a bérét, de ennek az is lehet a következménye, hogy ez az utolsó éve a Vikings csapatában.

Anthony Barr belement szerződése módosításába, ami értelmében idén 9,4 millió dollárt kap meg garantáltan, ehhez jön még hozzá a félmillió dolláros bónusz, amennyiben a keretben van a meccsek alatta, tovább a százezer dolláros edzés bónusz.

Eredetileg majd 13 millió, egész pontosan 12,9 millió dolláros szerződése volt és egészen 2023-ig élt volna, de ezzel az átvariálással Barr a jövő év, tehát 2022 márciusában szabadügynök lesz.

A jelenleg 29 éves játékos tavaly sérülése miatt csak kettő meccsen szerepelt és sokan úgy vélték, hogy már az idei offseason-ban elengedi a Vikings, hogy nagyobb összegre tegyen szert a fizetési sapkában, de végül nem így lett. Ezzel a módosítással a Vikings végül 2,9 millió dollárt tudott megspórolni (amit azóta már el is költöttek).

Barr ezzel a lépéssel biztos nem zárta a szívébe a csapatot és könnyen lehet, hogy ezután a szezon után (cserével még szezon közben is akár) távozik a Minnesota együttesétől.

fotó: ganggreennation.com

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.