A védőfal közepére erősítettünk Tomlinson-al

A hétfői napon megnyílt a szabadügynöki piac, megindult a játékoskeringő. Volt pár szép váltás, a Vikings is szerzett pár új játékost.

Elég sok helyen vár foltozásra a csapat, többek között a védelem fala. Ennek tett eleget a Vikings, mikor tegnap megegyezett a New York Giants-től távozó Dalvin Tomlinson-al. A 27 éves defensive tackle 2017-ben a Draft második körében került a New York Giants csapatához az Alabama egyetemről.

Dalvin az NFL-be való megérkezése óta kezdő játékos a Giants-ben, egyetlen meccset sem hagyott ki az elmúlt négy évben. A 64 meccse alatt 173 tackle, 8 sack, 5 passzvédekezés és 1 kikényszerített fumble a mérlege. Ezzel a lépéssel a Vikings megerősítette a védelem falának belső részét, ahol a tavalyi kiülésből visszatérő Michael Pierce lehet majd Tomlinson párja.

Tomlinson 2 évre szerződött csapatunkhoz összesen 22 millió dollárért, ami összegből 16 millió dollár a garantált rész.

A hírek szerint csoportellenfelünk, a Green Bay Packers is megpróbálta megszerezni Tomlinson-t, de ez végül nekik nem jött össze.

Emlékezzünk a Giants csapatától már korábban kaptunk egy jó játékost és ráadásul ugyanúgy belső védő falembert. Linval Joseph 6 éven keresztül szolgálta a Vikings-t, reméljük Tomlinson legalább olyan, de ha lehet mégjobb teljesítménnyel járul hozzá a Vikings sikereihez.

Érdekességképpen pedig megjegyezzük, hogy jelenleg csak két Dalvin keresztnevű játékos játszik a ligában, mind a kettő Minnesota-ban, így szeptembertől élőben nézhetjük a Dalvin & Dalvin Show.

fotó: 247sports.com

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.