Anthony Barr szerint idén a Vikings Super Bowl győztes lehet

Nem gyenge kijelentést tett a Vikings sérülésből visszatérő védője, de Anthony Barr szerint csapatunknak idén esélye van a végső sikerre is, persze ehhez minden bolygónak együtt kell állnia.

Mikor elindult a 2020-as szezon már tudtuk, hogy nem lesz egyszerű a világban tomboló járvány miatt, a csapatoknál is volt aki kiülte a szezont erre hivatkozva. Mindezek ellenére erősnek gondoltuk a keretünket és elégnek arra, hogy simán a rájátszásba kvalifikáljuk magunkat, ehelyett egy csalódást keltő 7-9-es mérleggel zártuk az alapszakaszt, újfent lemaradva a playoff küzdelmeiről.

Anthony Barr mindössze kettő meccsen tudott a 2020-as idényben szerepelni, mert mellizom szakadást szenvedett és így csatlakozott azokhoz a kulcsfontosságú játékosokhoz, akik nem tudtak nekünk segíteni talp. Ilyen volt például Danielle Hunter is. A védelmünk nagyon sok meccsen megérezte, hogy nem a legerősebb összeállításban szerepelnek, ráadásul a szezon elején az újonc CB sor sem volt túl acélos.

A Vikings védelme rég nem látott mélységbe zuhant, engedett yardok tekintetében például csak a 27. helyen végzett.

Most, hogy új idény köszönt ránk Barr nagyon optimista és reményekkel teli.

“Nagyon úgy hiszem, hogy idén Super Bowl győztes csapatunk van. Nyilvánvalóan nagyon sok lépés vezet el a célig, de hiszem, hogy most odaérünk. Voltak jó és voltak rossz szezonok ezzel a csapattal is amiket átéltem. De minden alkalommal, amikor nehéz évünk volt képesek voltunk felülemelkedni a problémákon, most pedig nagyon úgy érzem, hogy ez egy különleges évünk lesz.”

Barr az elmúlt évtized nagy részében jó és átlagos teljesítményt nyújtott a Minnesota-ban. A 2014-ben draftolt játékos mind a hét profi idényében a Vikings játékosa volt. Ezen idő alatt háromszor jutott a playoff-ba és egyszer pedig egészen a főcsoport elődöntőig menetelt.

A négyszeres Pro Bowl-er játékosnak tudnia kell, hogy a csapatának mi a reális esélye a Super Bowl-ra, de akár csak a rájátszása is. Persze júliusban mindenki a legtöbbet várja el kedvenceitől, majd szeptember végére realizálódik is, hogy merre tovább.

Nem teljesen helyes döntés a tavalyi év alapján megjósolt, hogy majd most mindent viszünk, hiszen tavaly nagyon sok tényező befolyásolta a meccseket.

Mindezek ellenére nagyon helyes hozzáállás az előttünk álló idényre, reméljük, hogy Barr és a többi visszatérő is nagy segítségére lesz a csapatnak és még februárban is Vikings meccset nézhetünk.

fotó: skornorth.com

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.