Súlyos sérülés miatt újabb elkapó, Blake Proehl is kihagyja a szezont

Még az első előszezon meccs sem zajlott le, csapatunk máris két elkapót vesztett az előszezonban, akik súlyos sérülésük miatt nem fognak tudni pályára lépni a 2021-es idényben.

Bisi Johnson térdszalag szakadása után, most Blake Proehl is térdsérülést szenvedett, a sérülés milyenségét nem hozták nyilvánosságra, csupán annyit írtak, hogy súlyos és emiatt kimarad neki a szezon.

Sajnálatos módon nem indult jól Proehl NFL karrierje, hiszen az első profi edzőtáborában nagyon súlyosan megsérült, de talán emlékezhetünk – vagyis pontosabban fogalmazva olvashattunk róla, mert nem biztos, hogy annyira követtük az East Carolina Pirates egyetemi csapat történéseit -, hogy egyetemista korában újoncként ott is az első edzésen térdszalag szakadást szenvedett.

Most egy play során sérült meg, amikor egy az egy elleni játékban megpróbált keresztbe futni és megbicsaklott a térde. Saját lábon nem is tudta elhagyni a pályát, kiskocsival vitték az öltözőbe.

Pruehl-t tavaly szerződtettük szezon közben újonc szabadügyökként és nagyon bíznak benne a csapatnál, hiszen a szezon után, hogy itt maradjon neki fizettük a legtöbb pénzt a határozatlan idejű szerződésű játékosok közül.

fotó: USAToday

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.