Irv Smith Jr. nagy eséllyel az egész szezont kihagyja, többen érkeztek a pótlására

Sérülést szenvedett a Vikings fiatal tight end-je, akit azóta már meg is műtöttek, de hosszú kihagyás vár rá.

Irv Smith Jr. Nagy szerepet kapott volna a támadójátékban, miután a Vikings csapata a holtidényben sok-sok év szolgálat után megköszönte Kyle Rudolph munkáját, aki azóta a Giants-ben próbál helytállni.

Ennek a térdsérülésnek köszönhetően Smith azonban nem tudja vállalni a játékot hosszú hónapokon keresztül. Egyelőre úgynézki, hogy négy hónap kihagyás vár rá, de szinte biztos, hogy nem látjuk a 2021-es idényben.

Hiányát biztos, hogy megérezzük, ugyanis még elkapók terén sem állunk túl fényesen. Thielen és Jefferson mögött igazából nincs fix harmadik számú elkapó, Zimmer-nek nem lesz könnyű dolga. Ebben lett volna segítségünkre Smith, de sajnos megsérült.

TE poszton sem állunk túl fényesen. Tapasztalt játékos Smith-en kívül még Tyler Conklin lenne, de ő is sérüléssel bajlódik. Rajtuk kívül szinte csak újoncunk van, vagy olyan akinek nincs tapasztalata.

A vezetőség ennek kiküszöbölésére cserélt a Jets együttesével és megszerezte a negyedik évét kezdő tight end-et, Chris Herndon-t.

A 25 éves játékos mint írtuk a negyedik profi szezonját kezdi meg. Az első évében nagyon szép számokat mutatott, majd egy sérülés miatt a a2019-es évét kukázhatta. Tavaly 16 meccsen kapott lehetőséget és 31 elkapással, 287 yarddal és 3 TD-vel vette ki a szerepét a Jets eredményeiből. Reméljük, hogy egy jobb csapatban, mint volt kenyéradója Herndon jól fog teljesíteni, pláne, hogy egyből kulcsemberként fognak rá számítani.

De megszereztük még a minnesota-i gyökerekkel rendelkező másodéves játékost, Ben Ellefson-t is. A NDSU egykori játékosa a Jaguars csapatában már bemutatkozhatott tavaly az NFL-ben, de most talán legtöbb lehetőséghez fog jutni.

fotó: AP

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .