Legalább 13 játékos még beoltatlan a Vikings csapatában

Továbbra sem sikerült mindenkit rávenni, hogy beoltassa magát, pedig több Vikings játékos is kampányolt az oltás mellett.

Ben Goessling szerint legalább 13 olyan Vikings játékos van még a keretben, akik nincsenek beoltva. Ebből tizenketten az aktív keretben vannak. Köztük van Kirk Cousins, Dalvin Cook, Dalvin Tomlinson és az oltást abszolút nem pártoló Adam Thielen és Harrison Smith is.

A beszámoló szerint több játékos oltása is folyamatban van, de az aktív keretet és a tartalékokat is összesítve csak a játékosok 82%-a élvez védettséget.

A vezetőedző, Mike Zimmer csalódottságát fejezte ki a holtidény elején, miután három védőjátékosa is kiesett a COVID protokoll miatt.

Elmondta, hogy csalódott, de egyáltalán nincs meglepve látva, hogy mi volt itt tavaly. Megjegyezte, hogy a játékosai miatt különösen csalódott, hogy nem oltatják be magukat, de a többi emberre is mérges, aki direkt nem akar védettséget.

Ez a téma igen megosztó az egész világon, de mindenkinek joga van eldönteni, hogy miként cselekszik. Persze ehhez tisztában kell lennie azzal is, hogy következményei vannak, ha például pozitív tesztet produkál. Itt az NFL-ben például már pozitív eredmények miatt nem lesz halasztás, amennyiben a csapat nem tud kiállni, akkor azt a meccset automatikusan elveszítik.

És egy olyan szezonban, ahol a Minnesota a rájátszásért fog küzdeni elveszít egy játékost, Cousins-t, Cook-ot vagy Thielen-t, – csak mert nincs beoltva és a protokoll miatt nem játszhat, mind a csapat esélyét csökkenti.

Ráadásul a CBS sportelemzői szerint az idei Vikings még a tavalyinál is gyengébb, ők mindössze 7 győzelmet jósolnak 10 vereség mellé, ami még az enyémnél is pesszimistább jóslás.

fotó: vikings.com

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.