Gophers: A Miami (Oh) ellen kötelező a javítás

Vereséggel indította a szezont a Minnesota Golden Gophers együttese, talán az Ohio State Buckeyes ellen ez még bele is férhet, de itt az ideje javítani.

Most viszont már itt a második hét és a Miami (Ohio) csapata ellen kötelező a győzelem, ezzel megindulva a szezon elején kijelölt úton. Ez nem lesz egyszerű még akkor sem, ha szintem inden mutató melletünk is szól. Nem lesz egyszerű már csak azért sem, mert lábsérülés miatt a teljes idényre kiesett Mo Ibrahim, akit többet már nem láthatunk Gophers mezben pályára lépni, tudva, hogy jövőre jelentkezik a Draft-ra és nagy eséllyel az első körök valamelyikében csapatra is fog találni.

Azért is szomorú, hogy lesérült, mert megint bombaformában kezdte a szezont, már 160 yardot és 2 TD-t gyűjtött be a Buckeyes ellen és egyetemi karrierje során átlépte a 3000 futott yardot is, amivel ő lett a 8. olyan Golden Gophers játékos, akinek ez sikerült.

Ibrahim nagyon fog hiányozni, de szerencsére elég nagy PJ Fleck merítési lehetősége a futók terén. Mo sérülése miatt azonban előléphet Tanner Morgan, aki szintén NFL álmokat dédelget. Ehhez viszont egy nagyon jó szezonra van szüksége az irányítónak. Minden megvan hozzá, hogy jól teljesítsen és középső körökben elvigyék őt. De a szezon még hosszú.

Az új futóknak, akik eddig nem nagyon kaptak lehetőséget, mert Ibrahim mindent vitt (szó szerint), most elő kell lépniük. Segítségükre lesz a Minnesota támadófala, amely az egyik legidősebb a teljes ligát tekintve, átlagéletkoruk 23 év. Érdekesség, hogy a Vikings és a Gophers támadófalának átlagéletkora között alig egyetlen év van, de erről majd hamarosan írunk.

Szükség is lesz a tapasztalatra, mert bár a Mioami (OH) Redhawks nem a legacélosabb csapat láttunk már megindulást tőlük is. A szezon egyébként nekik sem indult valami fényesen, a Cincinnati ellen kaptak ki 49:14-re.

Szerencsére a mérlegünk egész jó a Redhawks ellen, hiszen az eddigi négy meccsünkből mindet sikerrel hoztuk le. 1988-ban, 2007-ben, 2011-ben és legutóbb 2018-ban.

A meccs ma magyar idős szerint 18 órakor lesz, meglátjuk mire mennek a fiúk.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.