2021 NFL Tippjáték – 2. heti eredmények

A 2. fordulóban több favorit – köztük a Steelers, a Seahawks és a Chiefs – is bukott, de az esélyes csapatok nagy része hozta az tőlük elvárt győzelmet. A heti átlagos helyes tippek száma 9.95 lett. Íme a 2. hét eredményei.

A szezon végén a tippjáték dobogósai nyereményben részesülnek: az első helyezett egy 10.000 Ft értékű MediaMarkt ajándékkártyát, a második helyezett egy 7.000 Ft értékű MediaMarkt ajándékkártyát, a harmadik helyezett pedig egy 5.000 Ft értékű MediaMarkt ajándékkártyát kap.

Kövessétek a Facebook oldalunkat, mert hamarosan lehet tippelni a 3. fordulóra.

A 2. fordulót 13-3-as mérleggel Komlai Viktor nyerte meg. A második helyen öt résztvevő zárt 12-4-es mérleggel: Csabai Kornél, Németh Mátyás, Halmi Miki, Móró Tamás és Kakoka.

Az összetett tippversenyt holtversenyben 22-10-es mérleggel Csabai Kornél és Németh Mátyás vezetik. A harmadik helyen szintén holtversenyben 21-11-es mérleggel Krnács Gyuri, Peterson és Pólya Zsanett található.

A második fordulóra hét új résztvevő csatlakozott a tippversenyhez, de velük együtt is összesen 40 tippsor érkezett, ami az első forduló 46 tippsorához képest elég nagy visszaesésnek számít (konkrétan az első forduló után 13 résztvevő feladta vagy elfelejtett tippelni). A beérkező 640 tippből 398 volt helyes (62.19%) és 242 volt helytelen (37.81%). A legtöbbek által eltalált győztes pedig a Los Angeles Rams lett (40/40, 100%). A legkevesebben pedig a Baltimore Ravens győzelmét várták (0/40, 0.00%)

A második forduló után hét csapat maradt veretlen, így csak a San Francisco 49ers, Los Angeles Rams, Tampa Bay Buccaneers, Denver Broncos, Arizona Cardinals, Carolina Panthers és Las Vegas Raiders kaptak helyes tippeket. További hét csapat még nyeretlen, így rájuk csak helytelen tipp érkezett: Minnesota Vikings, Jacksonville Jaguars, Atlanta Falcons, New York Giants, New York Jets, Detroit Lions, Indianapolis Colts. A Baltimore Ravens-re is csak helytelen tipp érkezett, de csak azért, mert a Chiefs ellen senki nem mert a Hollókra tippelni.

A legtöbb helyes tipp a San Francisco 49ers-re jött (80 helyes tipp), a legtöbb helytelen tipp pedig a Minnesota Vikings-re (59 helytelen tipp) érkezett.

Az eddig legtöbbször győztesnek tippelt csapat a Kansas City Chiefs volt (82 tipp, 42 helyes, 40 helytelen), a legkevesebb tippet pedig az Indianapolis Colts csapata kapta (csupán 5 tipp, mind helytelen).

SKOL!

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.