2021 NFL Tippjáték – 3. heti eredmények

A 3. fordulóban ismét több Vegas által favoritnak tartott csapat – köztük a Chiefs, a Patriots, a Giants, a Steelers, a Buccaneers a Seahawks és a 49ers – is bukott, de úgy tűnik, hogy a tippjáték résztvevői nem bíztak a szorzókban, hiszen a heti átlagos helyes tippek száma magas lett: 10.67. Íme a 3. hét eredményei.

A szezon végén a tippjáték dobogósai nyereményben részesülnek: az első helyezett egy 10.000 Ft értékű MediaMarkt ajándékkártyát, a második helyezett egy 7.000 Ft értékű MediaMarkt ajándékkártyát, a harmadik helyezett pedig egy 5.000 Ft értékű MediaMarkt ajándékkártyát kap.

Kövessétek a Facebook oldalunkat, mert már lehet tippelni a 4. fordulóra (LINK).

A 3. fordulót 14-2-es mérleggel Szablár Gábor nyerte meg. A második helyen 13-3-as mérleggel yepyep zárt, akit a harmadik helyen holtversenyben 12-4-es mérleggel nyolc részvevő követett: MGConCarne, Vincze Árpád, Gedó Bence, Kádár Bence, Drughi, Klobusinszky Ádám, Menyhárt Máté és Pusztai Endre.

Az összetett tippversenyt holtversenyben 32-16-os mérleggel Krnács Gyuri, Peterson és Pólya Zsanett vezetik. A triót egy 31-17-es mérleggel álló kvartett követ: Csabai Kornél, Iván Zsombor, MGConCarne és Vincze Árpád.

A harmadik fordulóra csupán egy új résztvevő csatlakozott a tippversenyhez, akivel együtt összesen 33 tippsor érkezett, ami az első két fordulóhoz (46 és 40 tippsor) képest elég nagy visszaesésnek számít. A beérkező 528 tippből 352 volt helyes (66.67%) és 176 volt helytelen (33.33%). A legtöbbek által eltalált győztesek pedig a Baltimore Ravens és az Arizona Cardinals lettek (33/33, 100%). A legkevesebben pedig a Los Angeles Chargers – Chiefs elleni – győzelmét várták (0/33, 0.00%).

A harmadik forduló után öt csapat maradt veretlen, így csak a Denver Broncos, Los Angeles Rams, Arizona Cardinals, Carolina Panthers és Las Vegas Raiders kaptak helyes tippeket. További öt csapat még nyeretlen, így rájuk csak helytelen tipp érkezett: New York Giants, Jacksonville Jaguars, New York Jets, Detroit Lions, Indianapolis Colts.

Három forduló után 1904 tipp érkezett, ezek közül 1119 tipp volt helyes (58.77%) és 785 tipp volt helytelen (41.23%). A legtöbb helyes tipp a Denver Broncos-ra jött (98 helyes tipp), a legtöbb helytelen tipp pedig a Kansas City Chiefs-re (73 helytelen tipp) érkezett.

Az eddig legtöbbször győztesnek tippelt csapat a Kansas City Chiefs volt (115 tipp, 42 helyes, 73 helytelen), a legkevesebb tippet pedig a Detroit Lions és az Indianapolis Colts csapatai kapták (csupán 7-7 tipp, mindkét esetben helytelen tippek).

SKOL!

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.