Mi vár ránk a bye week után, összejöhet-e a rájátszás?

Most hogy túlvagyunk a pihenőhéten a srácok ismét edzésbeálltak, hogy felkészüljenek a rájuk váró menetelésre, ami nem lesz egyszerű, talán nehezebb lesz, mint idáig.

Még 11 mérkőzés vár ránk az idei szezon további részében és nem mondhatjuk, hogy innentől kezdve csak nyerni fogunk. Mert bár vannak simán hozható meccsek, Lions és a két Chicago elleni, azért a többin sem vagyunk teljesen esélytelenek.

Persze ehhez az kell, hogy javítsunk a hozzáállásunkon és az edzők is összeszedjék magukat és értelmes playhívásokkal segítség a csapatot.

Nézzük meg gyorsan, hogy kik is várnak ránk. Először otthon lépünk pályára, ellenfelünk a Dallas Cowboys lesz, akiket igazából nem tudom hova soroljunk. Oké most megy neki ka szekér és sorra hozzák a győzelmeket, de vajon végig kitartanak? Mert ahogy mondják a Cowboys az NFL Arsenal-ja, mert ugye bár jónak mondják magukat, a végén mindig lemaradnak. Tény, hogy most Prescott vezetésével jönnek az eredmények, de kérdés kitartanak-e. Nekünk már most mondom, nem ezt a meccset kell megnyerni, természetesen itt is a győzelemért kell harcolni, de kevésbé lenne fájdalmas egy vereség, mint volt a Browns ellen például, vagy a szezon első részében a Bengals és a Cardinals ellen. Mert mint kiderült e két csapat megállíthatatlanul megy előre, a Cardinals például még ki sem kapott. És ott a Bengals, aki kapcsolódik a Cowboys utáni ellenfelünkhöz, a Ravens-hez, akik szintén nagy kérdőjelek idén. Olyan meccseket képesek megnyerni hogy hűha, de mint például legutóbb a Bengals ellen, nagyon simán elhasaltak. Ezt látva, itt esetleg lehet keresnivalónk.

Az idei szezonban már eggyel több alapszakaszmeccset játszanak a csapatok és nekünk ez, azaz. a Los Angeles Chargers elleni az az egy plusz mérkőzés. Idegenbe megyünk, az idén eddig jó formát öltő töltők ellen, Herbert vezetésével okozhatnak majd meglepetést.

A 11. játékhéten jön a csoport slágermeccse, az igazi határcsata, az a Packers-Vikings. Bár a sajtfejek elléptek a csoportban, hol a jó teljesítménynek, hol pedig fortunának köszönhetően. Nem mondom, hogy itt mi vagyunk az esélyesek, de már csakazértis oda oda kellene szúrni a Packers-nek és megverni őket, pláne hogy ők jönnek vendégségbe.

Ezután két nyerhető meccs jön, a 49ers és a Lions ellen. A 49ers hol így, hol úgy játszik és ez igaz az irányítókra is. A Lions pedig idén nagyon peches és csak az a kérdés, hogy erre a hétre is még úgy érkeznek, hogy egyetlen meccset sem nyertek, bár egyszer játszanak a bears-el, őket lehet meg tunák a verni, a többieket nem igazán.

Főműsoridőben jön a Steelers, Big Ben valószínű utoljára játszik ellenünk. A nemsokára 40 éves irányító vezette csapat idén eddig hasonló mérleggel áll mint, mi és a találkozásunkig, szinte ugyanazokkal a csaptokkal fogunk szembeszállni, de ők se nyújtanak valami meggyőzőt idén, most megjósolva nyerhető ez a meccs.

És ezzel rá is fordultunk a final-ra, hogy repülési szakzsargonnal éljek. Karácsony előtt ellátogatunk Chicago-ba, majd karácsony másnapján érkezik a Rams. Előbbi nyerhető, utóbbi véleményes, de azt mondom, ott ne legyenek feltétlen nagy elvárásaink. Persze ki tudja, hogy hogy fognak akkor állni a csapatok, lehet mi cska nyerünk a Rams meg cssak veszít addig. Meglássuk.

Az újévre is átcsúszik két alapszakaszmeccs, az első mindjárt a Packers ellen. Szexi lesz a Lambeau Field-en január harmadikán, ráadásul ottani idő szerint is már este játszani. Remélek egy jó nagy havas meccset, ránk férne. Ezzel kapcsolatban, mikor olvasgattam a régi Metropolitan Stadium-ról, amiben 1981-ig játszotta hazai meccseit a csapat, sokan megjegyezték kár volt olyan stadiont építeni, ami fedett. Ugye 1982-től a Hubert H. Humphrey Metrodome-ban játszottunk, igaz az is kabrió lett egy 2010-es decemberi estén, amikoris majd fél méteres hótömeg egyszerűen beszakította a stadion tetejét. Szóval 1982 óta egy kettő alkalmat kivéve – ilyen volt a 2014-2015-ös időszak is, amikor a jelenlegi stadion helyett a Minnesota Golden Gophers stadionjában játszottunk- végig fedett volt az otthonunk, de szerintem egy igazi viking tűri a hideget.

Na de vissza a fő irányvonalunkba, azt még el kell mondnai, hogy az alapszakaszt otthon fogjuk zárni a Chicago Bears ellen. Addigra biztos eldől, hogy mire számíthatunk, lesz-e folytatás a csapatnak a playoffban és lesz-e folytatás Mike Zimmer-nek, akinek. jövője elég ingatag lábakon áll, de szerintem bármi is lesz a szezon hátralévő részében, jövőre új vezetőedzővel fogunk nekivágni a szezonnak.

Találkozunk a Cowboys ellen és ne feledjétek, egy órával korábban, azaz hétfő hajnali fél kettőkor, mert szombatról vasárnapra virradóra óraátállítás van, de csak itt, az USA-ban még nem.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.