Everson Griffen megint összeomlott, fegyverrel hadonászott a házában, jelenleg patthelyzet van

Ma nem is olyan régen az Instagram-on megjelent egy bejegyzés a Vikings játékos profilján, majd egy nagy aggodalomra okot adó videó is felkerült.

Pár órája Everson Griffen, a Vikings játékos az Instagram story-jába kiírta, hogy valaki segítsen neki, mert valaki bement a házába és meg akarja őt ölni.

Később megjelent egy videó is, ahol a játékos látható aki zavarodott állapotban hadonászik egy fegyverrel és pánikol.

A videóban jól hallhatóan azt mondja, hogy a fegyver az övé, tudja, hogy hol vette és Dalvin Cook meg is mutatta neki, hogy hogyan kell használni, mivel az ő segítségével jutott hozzá.

A játékosnak még 2018-ban volt egy mentális összeomlás, amikor is egy olyan hotelbe próbált meg bemenni a szobájába, ahol nem is volt foglalása és megfenyegette a recepcióst, hogy valakit le fog lőni, ha nem engedik őt fel a szobájába.

Korábban is voltak hasonló pillanatai, de a csapat orvosai egészségügyi problémaként hivatkozott ezekre.

A jelenlegi helyzetről annyit tudunk, hogy a rendőrség kint van Griffen házánál, aki a sötét házban ül fegyverrel és azt írta, hogy meg fogja védeni magát attól aki az életére tör. 

Griffen rendőrséget még hajnali háromkor hívta, hogy valaki van a házában és meg akarja őt ölni. A diszpécsernek azt is elmondta, hogy a fegyverét is elsütötte, de nem sérült meg senki.

Jelenleg tehát patthelyzet van, Griffen nem akar kijönni a házából, mert fél. A rendőrség szerint senki nincs életveszélyben, mert feltételezhetően a játékos egyedül tartózkodik az ingatlanban.

A videóban is megemlített Dalvin Cook miután meglátta a felvételt azonnal megpróbált kapcsolatba lépni a csapattársával, de nem kapott visszajelzést. Elmondta, hogy nem érti miért hangzott el a neve a videóban, de ez most nem is érdekli, csak a csapattársa egészségéért aggódik.

Reméljük, hogy nem fog visszafordíthatatlan esemény történni és meg fog oldódni a helyzet. Egy biztos, hogy Griffen pályafutásának valószínű vége és szakember segítségével rehabilitáción fog részt venni.

fotó: zonecoverage.com

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.