Random Vikings #9 – Craig JAMES

Kicsit megcsúszva, de itt a heti Random Vikings, amiben most egy epizódszereplő került kisorsolásra, aki rövid ideig volt a Vikings-nál, de más csapatnál még most is az igát húzza.

Illinois állam szülötte, aki egyetemre is Minnesota-ban járt újonc szabadügynökként került hozzánk, de egy év után továbbállt, ő Craig JAMES.

1996-ban Edwardsville-ben született és középiskolai évéinek végéig itt élt. Egyetemre a University of Minnesota-ra járt és tagja volt a Minnesota Golden Gophers együttesének is. Itt két évet játszott és leginkább punt returnerként alkalmazták. A második évében a lábát törte, hamar pihenésre kényszerült. 

Utolsó két évében áttranszferált a Southern Illinois egyetemre, ahonnan újonc szabadügynökként 2018-ban érkezett meg az NFL-be.

Azév április 30-án a Vikings szerződtette őt. Egy ígéretes előszezon után az aktív keretbe nem került be és úgy tűnt hamar véget ér a profiskodása. Egészen Október végéig kellett várnia, amikor is Spielman felhívta őt és szerződtették a tartalékok közé. Nem is kellett sokat várni és november végén, igaz sérülések miatt az aktív keretbe is felkerült, ráadásul a következő meccsen, a New England Patriots ellen be is mutatkozott. Innentől kezdve a szezonból hátralévő meccseken még kettőn kapta meg a lehetőséget, a special teams tagjaként végül három meccsen játszott az újonc szezonjában.

Nagyon keresni kell, hogy mit idézhetünk fel vele kapcsolatban a lila-fehér időkből, de semmi nem jut eszünkbe. 

2019-ben, miután megköszöntük a munkáját a Philadelphia Eagles csapatánál találta meg számítását, ahol a mai napig is játszik (igaz, most éppen a tartalékok sorát erősíti).

Első Eagles-es szezonjában hol a tartalék, hol az aktív keret tagja volt, de voltak meccsek, amin a defense tagja is volt, sőt a Jets ellen kezdőként is megadták neki a lehetőséget.

A 2020-as évben a sérülések miatt nem sokat láthattuk a pályán és visszaszorult a tartalékok sorába, ahol mind a mai napig helyet kap a pennysilvaniai csapatban.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.