Cousins tesztje pozitív lett, Mannion lehet a csapat kezdő irányítója a Packers ellen

Nemrég jött a bejelentés, miszerint Kirk Cousins a Vikings kezdő irányítója felkerült a Covid listára, így nem játszhat a csoportrivális elleni meccsen.

Nem vagyunk még így is elég nehéz helyzetben, most a kezdő irányítónkat vesztettük el legalább egy mérkőzésre, Cousins ugyanis ma pozitív Covid tesztet produkált.

Ez a teszt sajnos nem olyan, hogy minél több pontot érsz el annál jobb, hanem ha pozitív akkor bukta. Most ez a helyzet Kirk-el is, aki ráadásul továbbra is távoltarja magát az oltástól, mondván neki nincs szüksége rá.

A pozitív eredménynek hála a Packers ellen biztos, hogy nem léphet pályára. Valószínű a vezetők már korábban tudták ezt, hiszen a hét elején az aktív keretbe igazolták az irányító Kyle Sloter-t, aki régi-új Vikings játékos. Nem tartom valószínűnek, hogy ő fog kezdeni és mégannyira sem biztos, hogy Kellen Mond, a csapat újonca fogja vezetni a srácokat.

Ugyanis Sean Mannion aktiválva lett a Covid listáról, így ő bevethető és mivel nem a kockáztatás hívei az edzők (nyugi már csak két meccs és csere jön ezen a téren), véleményem szerint Mannion fog kifutni a Lambeau Field-re a Packers ellen.

Már csak azért is vagyok ezen a véleményen, hiszen Mannion egy meccset kivéve végig ott volt a meccseken, beállni ugyan egyszer sem állt be, de ott volt. Mond-ról ez nem mondható (haha) el, hiszen ő csak a múltheti meccsen volt a meccsen aktív keret tagja először. Sloter meg még új a fedélzeten, így nem biztos, hogy képben van a play-ekkel. Bár annyira amennyire az offensive koordinátor Klint Kubiak, annyira talán igen.

Ezzel a történéssel nem nekünk ál la zászló és szinte biztos, hogy a Packers gálázni akar, márcsak azért is mert idén az első találkozásunkkor megvertük őket.

fotó: oregonlive.com

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.