2021 NFL Tippjáték – Wild Card eredmények

A Wild Card körben egy kivételével, minden hazai csapat nyerni tudott. A tippjátékban az élen ismét holtverseny alakult ki. Íme a Wild Card kör eredmények.

A szezon végén a tippjáték dobogósai nyereményben részesülnek: az első helyezett egy 10.000 Ft értékű MediaMarkt ajándékkártyát, a második helyezett egy 7.000 Ft értékű MediaMarkt ajándékkártyát, a harmadik helyezett pedig egy 5.000 Ft értékű MediaMarkt ajándékkártyát kap.

vessétek a Facebook oldalunkat, mert már lehet tippelni a DIVISIONAL ROUND körre (LINK).

A Wild Card kört 6-0-ás mérleggel holtversenyben Halmi Miki és Zibunda nyerték meg. A második helyen 5-1-es mérleggel 11 résztvevő végzett: Iván Zsombor, Buff0n, Kókai Kálmán, MGConCarne, Vincze Árpád, Szablár Gábor, Pableczki Bence, Csákvári László, Klobusinszky Ádám, zzoli95 és Boros László.

Az összetett tippversenyt holtversenyben 183-95-ös mérleggel Iván Zsombor és Krnács Gyuri vezetik. A harmadik helyen 182-96-os mérleggel Buff0n található.

A Wild Card körre összesen pedig 22 tippsor érkezett. A beérkező 132 tippből 98 volt helyes (74.24%) és 34 volt helytelen (25.76%). A legtöbbek által eltalált győztes a Tampa Bay Buccaneers lett (22/22, 100%), a legkevesebben pedig a San Francisco 49ers győzelmét várták (5/22, 23%).

SKOL!

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.